Merhabalar anneler . 15. Hafta tek yumurta ikiz beneklerimi bekliyorum 🧿🧡 memlekete geldim normal De sürekli yatıyordum evde . Şimdi çok çok az bi şekilde yürüyorum bahçemizde . Ondan mi bilmiyorum sol kasığımın üzerinde bir ağrı hissediyorum yatınca hafifliyor . 🙏🏻 Bu şekilde yaşayan var mi . Genel olarak nasıl gidiyor bu haftalarınız. Doktor normal bebekler baskı yapıyor dedi. 🥺

[silindi], Gebelik etiketini kaldırdı.

Busraaltinay bende de oluyordu o haftalarda ayaklarını uzatıp dinlenin çok ağrıyorsa bide parol alın sonra devam ederse doktorunuza görünürsunuz:)

pamuk32 🙏🏻 Teşekkürler evet yatınca hafifliyor çok şükür ayakta durmak iyi gelmiyor sanırım

Busraaltinay Benimde ikiz gebelik hiç yatmamıştım 28 e kadar günde 1 saat yürüyüş yaptım bir sorun olmadı o arada giren ağrılar normal

bir ay sonra

Ruveydaasker kasık ağrıları bende çok sık oluyor Doktorum bir sorun olmadığını söyledi umarım yoktur

8 gün sonra

Busraaltinay Merhaba canım bende 10 haftalık gebeyim çift yumurta benimde ağrım oluyor az bi yürüdüğüm zaman bazen sağ tarafta bazen sol tarafta oluyor yatınca benimde düzeliyor bilmiyorum günler aylar nasıl geçecek Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah