TAkilicci Ebrdef insan çok kararsız kalıyor gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim ❤️
Ebrdef TAkilicci doğumunuzun nasıl ilerleyeceğini bilemiyorum tabiki ama suni gerçekten zor çünkü pek nefes aldırmıyor, açılma süreci uzadıkçada dayanamıyor insan o yüzden açılması olmayanlara suni tavsiye etmem, hakkınızda hayırlısı 💕
TAkilicci dorukhan_nehirada_moms doğru diyorsunuz çektirdikleri eziyetten sonra sezaryen zor gelmemiştir.. ne yalan söyleyim bana da zor gelmiyor korkmuyorum
ZeynepTalas TAkilicci yani Yordu ama daha yorucu olan 24 saat boyunca kendi sancılarımı çekip üstüne suni sancı almamdı çünkü açılmam başlayınca sancı ve lekelenme şeklinde olan kanamam kesildi
Senemgltkn TAkilicci bizimde doktor çarşambaya kadar gelmezse suni sancı ile başlatırız dedi. İnşallah düzgün ilerler açılma vs olur da sezaryene gerek kalmaz. Hiç istemiyorum sezaryen olmayı 😒 daha 39+4deyiz ama doktorumuz 40dan sonra beklemeyi tercih etmediği için erken başlatıcaz 😒
TAkilicci Senemgltkn vallahi bebek kendi gelmedikten sonra sonra suni ile sezaryenı çok ayıramıyorum, bir de doktorum illaki dikişin olur dedi normal için, hayır birisinden birisi dikişsiz olsa ona koşacağım ama yok 😂
Senemgltkn TAkilicci ilk doğumunuz mu ? İlk doğumlarda illa ki dikiş oluyor. Kesi atılmadan normal doğum yapan sayısı çoookk az. Bende her türlü korkuyorum ya 😂 sezaryenden korkuyorum suni sancıdan korkuyorum ya aniden gelirse diye korkuyorum 🤣 nasıl doğurcam bilmiyom😂😂
TAkilicci Senemgltkn ilk doğumum sizin 😊 hiçbirisi birisinden kolay değil evet rabbim hepsinde de kolaylığını verir inşallah sağlıkla kavuşuruz ☺️
Degisken TAkilicci ben hiçbir belirtim olmasada ilk suni sancı isteyeceğim. İlk doğumumda dr beni korkutarak sezeryana aldı.suni sancıyı vermeyi teklif bile etmeden sezeryan kağıtlarını getirdiler imzalamam için. o yüzden önce denerdim açılmam olmazsa sez. isterdim belki çok çabuk kolay bir normal doğumum olucaktı bunu hiç bilemeyeceğim..