Aycncan Vega'da dilber hanım var çok güzel ilgileniyo sorduğun her soruyada gayet güzel cevap veriyor benimde ilk gebeliğim gayet tecrübeli bi doktor devlet hastanesinde yüzüne bile bakmıyorlar
Aycncan Kaderim ben hiç öyle çok beklemedim randevu Saatinde alıyo bazen 5-10 dk kayma oluyo oda normal
Kaderim Aycncan 3 kez gittim hepsinde de bi saat i buldu beklemem ağrılı geçiyor benim 20 haftada olmama rağmen pek yuruyemiyirum yoğun olmayan zamanım yok dedi biraz anlasamadik kendisiyle çok yoğun olduğu için
Kaderim buket_22 tamam canm pek de doktor degistirwsim yok ancak geçen ay iyi geçen bi randevu olmadı benim için ya ne bileyim daha fazla konuşsun her ayrıntıyı söylesin istiyorum birazda ben abartiyirum galiba yoksa iyi bi insan
Aycncan Kaderim Pazartesi Çarşamba çok yoğun evet ben genelde randevu alırken cumartesi cuma falan alıyorum birde saat 4ten sonra alıyorum belki o yüzden hiç beklemedim
Kaderim Aycncan ben sabah alıyorum oyüzden galiba öğleden sonra gel dedi bakicam ya bu ayda bı denerim olmadı başka hastane secerim artık devletten de gözüm korktu açıkçası
Sblsdt Merhaba ben henüz çok yeni hamileyim devlete gitmekten korkutugum için reyapta feride hanıma gitmeye başladım 3 randevuma gidecem.simdilik bir sorun yok devlete gitmiş olsaydım daha kötü olacağına eminim.yinde memnun olduğunuz dokt8r varsa devlette paylaşırsanız sevinirim.
mervekaradumn44 Çorlu devlet hastanesinde en ilgili ve yardımcı olan doktor oğuz bey. 4 defadır gidiyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.