Mom72727 Anonimmama bizimki daha 23 haftalık ama sadece bende ayrıntılı ultrasonda veriyorlar diye biliyorum 🙄 Dopplerde belki ferda hanım veriyordur canım emin değilim ama 😊 Bende çok merak ediyorum büyük kızıma benzeyecek mi diye sormayı düşünüyordum 🙄
Ellosluk Asiyeozgur yani şöyle diyeyim ben her gittiğimde renkli fotoğraf veriyor hoca zaten ama ayrıntılıyı mı kastettiniz
Ellosluk Anonimmama valla anlayamadım normal bir muayene olursun dört boyutlu fotoğraf veriyor ama detaylıyı mı anladılar bilemedim,12.haftayı geçince hasta kabul etmiyorlar ben 11.haftamda hastaneden paket almıştım
Merve612506 Anonimmama hastane değilde özel muayenesi olan doktora git çukurambarda var Gülhiz Karataş var
Dogansinem Anonimmama ben de keci oren arastirmaya gidiyorum cafer kaymazdan cok memnunm ama detayli udroson yok orda ne yapacağımi bilmiyorum hic
Ellosluk Belemir123 çok memnunum,ilgili, güler yüzlü, sorularını cevaplıyor,herşeyi detaylı anlatır,aklına takılanı da evde cep numarası var mutlaka cevaplıyor,32+5deyim