Elifisgrn Hamileliğimin başında yeşil fasulyeden tiksinmiştim hala da o tiksinti devam ediyor halbuki çok severdim 😕 Süt ürünlerinden aşırı tiksindim ne peynir ne yoğurt ne süt içebildim
Sustek sblaltnky çerez😂 fındık badem ceviz ne varsa… en başta çok zorladılar ailem eşim yiyim diye. Bi tiksindim. Ömür boyu da yiyemem sanırım 😂
neith sblaltnky canım ben etten tiksindim söylemesi ayıp, hem de 9.haftada falandım. doğuma 2 hafta kaldı hala daha yiyemiyorum dahası görmeye bile tahammül edemiyorum:(
ssuleeyuce sblaltnky ilk hamileligimdr 7ah boyunca sudan tiksindim ve esimden tiksindim. Sesini duyunca bile cikartiyordum. Allahtan hemen gecti o 😀
Miniginannesiiii1111 sblaltnky ekmek makarna yumurta ceviz 🤦🏻♀️ şükür 12.haftadan sonra hepsi düzeldi
Rabiamesut sblaltnky İnşallah kuzum🤲🏻Canım meyve ve abur cuburdan başka birşey istemiyor doktor bebek iyi ama alması gereken vitaminleri değerleri yemeklerden sebzelerden alır yemelisin diyip duruyor sma ben ağzıma bile süremiyorum😔🤷🏻♀️İnşallah düzelir ya
yba sblaltnky sizin olabilir de ben bulantılarımı çekerken virüs yoktu 🙈 Ekmek simit poğaça çok çok ağır kokuyordu allaahtan geçti 🙈