sblaltnky 1serapguneyli yaa bende işte pizzayı çok severdim hem evde kendim yapardım zevkle hemde dışarda yerdim🙄 şimdi lafı bile tüylerim ürpertiyo🤣
sblaltnky Rabiamesut yaa o bende de vardı benim 3 ayımı aldı ama şimdi düzeldim inşallah sende düzelirsin♥️
Rabiamesut sblaltnky İnşallah kuzum🤲🏻Canım meyve ve abur cuburdan başka birşey istemiyor doktor bebek iyi ama alması gereken vitaminleri değerleri yemeklerden sebzelerden alır yemelisin diyip duruyor sma ben ağzıma bile süremiyorum😔🤷🏻♀️İnşallah düzelir ya
sblaltnky Pinkyellow yaa benide mantardan tiksinmek çok korkuttuda ondn hiç tiksinmedim bi tek pizza ve kaşarlı sucuklu pide 🤣
sblaltnky Sirinanne kaç haftalıksın peki kuşum salçasızda yemek yok kadar az 🤦🏻♀️ Nasıl besleniyosun?
sblaltnky EsraUmt yavaş yavaş yersen aşabilirsin bence. Bide işin garip yani ne biliyo musun? Saçma bi şekilde hamileliğinden sonra bu tiksinmeler bi süre sonra geçiyormuş 🤦🏻♀️
sblaltnky Bsraskmn ben 7-10 hafta kadar bu problemi yaşadım bazen hala o tiksinme aklıma gelince aynısını yaşıyorum uzaklaşıyorum ama ne biliiyim ssöylersende her türlü insan kırılır yani😞
sblaltnky Duyguscuk benimde şuan sabah kahvaltıda yediğim tek şey karpuz peynir ekmek diyebilrim🤦🏻♀️
Hhanim sblaltnky vallahi çok zor anneme her gecen gun daha da uzuluyorum daha dogum yapmadan neler cekti kadincagiz diye 😔😔
sblaltnky smg95 yaa geçiyomuş benim annemde bana hamileyken buzluktan tiksinmiş mesela herkesin değişik değişik🤷🏻♀️
sblaltnky Saadetfatma aslında başka biri yapsa şu dönemin geçinceye kadar belki daha rahat atlabilirsşn? 😌
Esmamm3457 sblaltnky makarna fasulye tavuk soğan kokusu hamur türü şeyler çok tiskinmistim ilk 3 ayda sadece domates ekmek yiyebildim