Zcarkit Ben hicbir şekilde kullanamadim bu ilacı. Hep mide bulantısı yaptı yataktan kalkamaz oldum ,doktoruma soyledim minik şişe şurup şeklinde olanını yazdı çok şükür bunu kullanabiliyorum.
aslidny Deletedmom272 deneme yanılma ile kendinize en iyi gelen zamanı ya da ilacı bulabilirsiniz umarım 🤗
Yakamoz__gul Deletedmom272 gebelikte mi 3ay doldu canım. Kan değerlerim normal olduğu için ilk 4 ay doktor hap vermedi bulantini artırır diye. 4. Ayda buna başladım bulantı değilde kabızlık yaptı bende dontorum değiştirdi
ebncrabia Deletedmom272 neden gece içiyorsun sabah kahvaltidan iki saat sonra iç gör bak hiç bı sknti yasamayacaksin. Kan ilacı bu normalde aç karnına alınmalı ama mide bulantısı yaptığı için kahvaltıdan iki saat sonra al gör farkı çok rahatlayacaksin
Defneada Deletedmom272 benim doktorum sabah aç karnına içmemi önerdi. İlacı içip yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum sorun olmuyor.
Kader13 Deletedmom272 benımde bulanıyodu kan ilacımı değiştirttim doktoruma maltofer kan hapı verdi içemiyosan başka bişi isteyebilirsin illa onu içmene gerek yok canım
Esin122 Deletedmom272 o ilaç baş dönmesi bulantı halsizlik yapıyor.benim doktorum kesti o yüzden istemiyorum.ictigim an çok kötü oluyorum
Canselugr Deletedmom272 bende sc karnına ıcıyodum mıdemı bulandırdı doktor tok karnına ıc dedı bıde2 tsne ıcıyorum
Canselugr Deletedmom272 onu hıc bılmıyorum ama doktora soracagım bu sefer unutuyprum ama bı akrabam da boyle kullandı doktor bana yazdı sonucta ve en son gıttıgımde kullan demıstı