Rabia26 KubraSS- cok erken de gitmek istemiyorum en azindan diyorum dpgumsan sonra daha fazla kalirim
Rabia26 KubraSS- ay pardon cnm yanlis mesaj atmisim evet cnm kendi ailemde kalacam ama esim calistigi icin benmle o kadar gelemez onu da tek birakmak istemiyorum
Rabia26 KubraSS- annem zatrn kesinlikle musade etmez ben toparlanmadan gitmeme ama esimde de kaliyor aklim
KubraSS- Rabia26 vala canım toparlanman zaten en az bir haftami alır annenin gelme imkanı varsa o gelsin lohusalık çok zor annem vefat etti benim ilk oğlumda 2 ay kapıdan gelecek diye bekledim annemi kendi evinde daha iyi olur
Rabia26 KubraSS- ya annemlerde de kimse yok ordada cok rahat ederim 2 kucuk kardesim oldugu icin annem birakip gelemiyor
Buselensi KubraSS- sorma ben 2 3 saatlık yolda durmadan gittim 3 günn kıyeuk sokumum agrıdı kalkarken sankı kırılmış gibi bi agrı vardı geçti cok şükür
KubraSS- Buselensi 3 aylıkken dinlenmeden gitmiştim son 1 saat benimde öyleydi çok bide kaç sene önce kuyruk sokumu kemiğini kirmistim 😁
Degisken KubraSS- benim ilk hamileliliğim yollarda geçti. Hep gezdim hep. Arabayla mola verdikten sonra 4..5 saatlik yolculuk çekilir bişey. Ben izmir ist .. izmir antalya gittim geldim.
Merbe61 KubraSS- 32.haftamda 17saat yolculuk yaptım ilk 10saat yaptım Bir gece dınledındım sonra 7saat daha yaptım ara ara yurudum cok sukur ıyıyım suan 36.jaftaya gırıcem
Aybukeb KubraSS- ben bir önceki gebeliğimde yapmıştım 35 küsürdüm hatta sanırım zor oluyor su içemedim tuvaletim gelmesin çok sık diye ayaklarım falan çok şişmişti ama gitmiştik şükür beli falan ağrıyor insanın arkada yatmıştım falan
Aybukeb KubraSS- Hım Allah kolaylık versin yastık al yanına kesinlikle bel ağrıyor çünkü sürekli oturduğun için