DilekBodurr KubraSS- koltuğu itersin biraz ayağını yukarı kaldırırsın gene bi şey olmaz doktordan geliyorum bi sıkıntı görmedi şükür
RuzgarsMommy KubraSS- o zaman cok rahatsiz olursun bacaklarin karnın sıkışır sonra ağrın olur canım :/
Buselensi KubraSS- ay bana kalsa ben uçakla gitmek istiyorum ama malum eşimin tarafı gelip alcak ondan cok ısrarda edemedım cok gitmek istiyosan doktordan rapor al ucakla git
Begonvil KubraSS- 34 haftalığım bende. 5 saatlik yola çıktık Bi sıkıntı yaşamadım ben. Sizinde düşük tehlikeniz VS yoksa bişey olmaz Allahın izniyle
Esin122 KubraSS- bana doktor dedi ki gidersin ama yolda buldugun yerde dogurma olasılığın çok yüksek rabbim yardım etsin zor ya
Degisken KubraSS- benim ilk hamileliliğim yollarda geçti. Hep gezdim hep. Arabayla mola verdikten sonra 4..5 saatlik yolculuk çekilir bişey. Ben izmir ist .. izmir antalya gittim geldim.
Rabia26 KubraSS- bende 35 36. Haftada 8 9 saatlik bir yola cikacagim bakalim doktorum ne doyecek ama dogum icin gitmek zorundayim
Sewal35 31 haftadayım araba kullanıyorum dün 5 saatlik yoldan geldim kendim kullanarak hatta son güne kadar kullanırım gibi geliyor
Buselensi KubraSS- sorma ben 2 3 saatlık yolda durmadan gittim 3 günn kıyeuk sokumum agrıdı kalkarken sankı kırılmış gibi bi agrı vardı geçti cok şükür
Rabia26 KubraSS- cok erken de gitmek istemiyorum en azindan diyorum dpgumsan sonra daha fazla kalirim