Zhrnz canım ya çok sağol Allah razı olsun inşallah öyle olur 🥰 bende öyle olur diye tahmin ediyorum kaç haftalıkken yaptın doğumunu☺️

Aslalby rica ederim cnm insallah 🤲 40+2 de tetikleyici fitille baslatildi dogumum kendi istegimle beklemek istemedim 🙈🤗

Zhrnz 40 haftadan sonra bende beklemek istemezdim valla 🤭🥰 sağlıkla büyüt yavrunu 🤲🏻

Aslalby bende 37 ye girdim aynı şekilde başı aşağıda diye çok baskı yapıyo tuvalete çok çıkıyorum son haftalar olduğu için normalmiş bunlar canım doğum yaklaşıyo

Deryadiyebiri benimde karnım sürekli sertleşyordu ama nstde sancı çıkmadı bebekte yapabiliyor yeri daraldıkca bide benim tuvaletim şıkısınca sertlik oluyor karnımda

Kızlar peki sizde bacağın en üst kısmında içe dönük yerde ağrı var mı 4 gündür baya var bende her hareketimde hissediyorum çok rahatsız ediyor bağdaş kurup masaj yapmaya çalışıyorum ama faydasız bebek aşağı indiğinden midir bilemedim karnımın tam alt kısmı da çok ağrıyor özellikle akşamları

vess_24 bende var canım sağ bacağımın iç kısmında normal yürürken kramp gibi ağrı giriyor bu aralar başladı benimde