Snglklc Canantatli cuma günü bende Detaylı ya girecem gideceğim yere sordum eşler gidiyor mu die evet giriyor dediler çok sevindim🤗 çünkü özele gidiyorum ama koranadan dolayı içeri hiç giremedi😔
bebegim_28 Canantatli benim doktor da sıra beklerken hep eşleri ile giriyorlar hastalar 12 haftalık olana kadar eşim hiç girmedi hastaneye baktım herkes giriyor eşimde girmeye başladı
Canantatli bebegim_28 bugün rica ettim inanın kavga çıkıyo falan dedi sağlıkçısın sana kıyamıyorum haftaya randevunu geçe al gizlice alcam eşini falan dedi 😅
Baby_2020 Canantatli bugün girdim ultrasona eşimi de aldılar , kalp damarlarına kadar her şeyi gösteriyor doktor muhteşem bi şey 🌸🤲🏻
RabiaMG Canantatli devlete gitmistim ben yalniz girmistim almadilar ve sadece dr kendisi bakti hic gormedim foto falanda vermedi 10 dk falan surdu coronadan dolayi sanirim hizli hizli bakti sadece cikarken sonucu verdi elime
Baby_2020 Canantatli son haftalara doğru net ultrason görüntüsü veririm dedi renkli ultrasonla ,, bunda da verdi ama ultrasonda gösterdiği gibi net değil siyah siyah şeyler 🤭😁😁
RabiaMG Canantatli gecen sene kuzenim hamileydo 20 dk falan durmus eside girmis sanirim coronodan dolayi boyle oldu ama o zamanda foto vermemisler.