Pamukeller Mgizema 170 lira muayene ücreti her ay verdim 😒 700 lira sezaryen ücreti , bebeğim 3500 doğdu tam iri bebek değildi , bana çatı muayenesi bile yapmadı , yapın dedim bi şey farketmeyecek sezaryen öneriyorum dedi erhan hoca ve sonuç
Mgizema Pamukeller benim bebeğimde 3500 doğdu ve normal doğumla. Bunlar işi ticarete dökmüşler ve hastanın ne istediği umurlarında değil yeterki para gelsin kafasındalar. O paraların hayrını göremesinler büyük vebale giriyorlar Allahtanda korkmuyorlar. Ben cimer e şikayet etmeyi düşünüyorum. Hamileliğimin son haftalarını cehenneme döndürdü. Şehir hastanesine yatış yaparken bile hala ya çocuğum sıkışırsa korkusuyla girdim doğuma. Allahın cezaları allahtan bulsunlar inşallah.
Suleyigit Mgizema bende çok memnunum şehir hastanesinden 36 haftaligim normalde başka yere gidiyodum burayi tavsiye etti herkes on numara bi hastane ama
Pamukeller Mgizema hatta şöyle bi şey oldu, doktora sordum normal dogum hiç mi olmaz diye ben kadın olsam o sancıyı çekmezdim sezaryen ol kurtul dedi. Asistana sen ceker misin Tuğba dedi, o da bende çekmezdim hocam dedi
elida32 Mgizema stresli bir süreç atlatmışsınjz ama şükür kavuşmuşsunuz evladınıza hayırlı olsun.Gözünüzz aydın 🤗 plasentayı rahimden nasıl ayırdılar acaba . Sonradan kendi mi düştü ?
Mgizema elida32 normalde kendisi düşmesi lazım ama benimki kendisi düşmedi ilaç verdiler düşmesini beklediler yine düşmedi üstüne bir kordonla çekmeyi denediler kordon koptu ve doktor elini sokup çıkarmayı denedi tam halde gelmesi gerekirken parçalanarak geldi.
Mgizema Pamukeller bu neyin kafası ya şaka gibi. Bizede Merih hocanın asistanı şunu demişti biz sezeryanı kabul etmeyip yatış yapmayınca siz bilirsiniz ama hocamız sezeryan taraftarı diye ağzından kaçırmıştı. Yazıklar olsun valla