Asiye1689 Ahmetin_annesi 5 gün sonra kontrolde 400 gr kaybımız oldu. Emziriyorum aslında ama daha sık emzirmem gerekiyormuş sanırım. Sarılık çıktı sınırda , Cuma tekrar kontrole gidicez. 2 saatte bir emziriyorum aslında ama 🙄
Ahmetin_annesi Asiye1689 iki saatte bir yeni dogduklarinda yetmeyebiliyor malesef ben saaat başı emziriyorum
Ahmetin_annesi funda_hzarli hiç korkmayın herkeste durum cok baska ve olacagina varıyor gönlünüzü ferah tutun bebisi strese sokmayin rabbim gününü saatini belirlemistir zaten
EsraUmt Ahmetin_annesi Gözün aydın çok güzel olmuş doğum sürecinde Allah ben de dahil doğum yapacak herkese vaktiyle zamanında kolaylık nasip etsin inşallah bizim 5 aylığız daha çok yolumuz var ama ben de normal doğum istiyorum
Gaye Ahmetin_annesi gözünüz aydın şunu sormak istiyorum refakatçisiz nasıl geçirdiniz geceyi benm ikinci sezaryenim olacak ,zor olur diye düşünüyorum refakatçisiz
Ahmetin_annesi Gaye eger kendi bakımınızı yapamicak durumdaysaniz sezeryanda refakatçi alıyorlar normal doğumda toparlanmak biraz daga çabuk oluyor bide başka şansın yoksa benim gibi mecbur hallediyorsun bi sekilde kafana hiç takma
Esra_ypr26 Ahmetin_annesi Rabbim hayırlı ömürler versin inşaAllah ben geçen hafta gittiğim de doktora ultrasonda baş çevresi 35 hafta gösterdi 2 hafta geriden geldiği için ama âdet günüme göre şuan 38 haftalıgm smdi ben hangi haftaya göre hareket etmeyelm kilosu 2700 cuma tekrar kontrole gidicem kilosu haftasına yetişir insaAllah
Ahmetin_annesi Esra_ypr26 ölçümlere çok takılmayın doktorunuz aksini söylemediği sürece onlar her zaman çok dogru olmayabiliyor siz adet tarihinize göre hesaplicaksiniz haftanizi rabbim bi avazda kurtarsın inşallah
12g45ge Ahmetin_annesi hayırlı olsun saglikla buyutun acaba butun devlet hastanelerimi refakatci almiyo sehirlerde farkediyomu
Swyhan46 Ahmetin_annesi 3 .cü Doğumun diğerlerine göre daha mı kolay oldu birde suni sancı verdiler mi ? Sağlıkla büyütün bebeğiniz😊