Ahmetin_annesi Asli_kaya ben 4 cm aciklikla bir hafta gecirdim ama istirahat ettim eğer istirahat ederseniz biraz geciktirebilirsiniz bence
Dmlyldz Ahmetin_annesi Allah sağlıkla analı babalı büyütsün 🙏🏻 Hoş gelmiş bebişiniz ☺️ Darısı hayırlısıyla bizlerin başına inşallah
Nejbir Ahmetin_annesi allah analı babalı büyütsün inşallah canım.bende şuan 35.haftadayım benimde paşam olacak inşallah çok sabırsızlanıyorum artık hemen doğurmak istiyorum😊😊
tubaszn Ahmetin_annesi Geçmiş olsun sağlıkla buyut inşallah, tek odada mı kaldınız acaba, doğum yaparken tek miydi başkaları da dogum yapiyor muydu
Ahmetin_annesi tubasznsanci odalari tek kisilik sancimi cektigim odada dogurdum yatagi çatala çevirdiler dogumda orda oldu servise cikinca orda da odalar ya iki ya da 5ek kişilik ben tek kişilik odadayim
MeryemAlp Ahmetin_annesi o kadar istiyorum ki normal doğum hatta korkmuyorum diyorum ki sancılar geçecek bebeğime kavuşacağım 🥰 nasıl güzel bir süreç hayırla büyütün evladınızı inşallah
Gulsahdoqan Ahmetin_annesi maşallah bebişinize ömrü uzun bereketli olsun bende 37+3 oldum sancım yok yarın da hastaneye gideceğim daha önce nts ye hiç bağlanmadım bakalım yarın ne diyecekler 39 a kadar kalır inşallah çok şükür rahatım sancı bakımından 🥰
reyhankent Ahmetin_annesi Allah bağışlasın canim benim peki bu viruste bir koruma falan yapiyoarmi 40 günüm var ama çok endişeliyim