Hayriye1410 ilknur94acr doktorum kanamam çok olursa ağızdan al günde 2 defa dedi. Şu an kahverengi az az var o yüzden bu akşam vajinal deniycem
Hayriye1410 Fatma4185 eşim askere gidecek önümüzdeki hafta. Uzun süre devam edecek olursam kendim yapmak zorunda kalıcam çok büyük değil gibi duruyor zaten
Fatma4185 Hayriye1410 hayir hap boyutunda ben yerimden kalkmamak icin esimden yardim aliyorum kendinde yapabilirsin ama tavsiyem yatmadan önce ve tuvaletini yapdikdan sonra kullanki daha rahat edersin
Banu26es Hayriye1410 yok bu dediğim şey bir yada 2 kere oluyo ilaca alışınca olmuyor. Temkinli olursun yine elinin altında yükseltcek yiyecekler bulundurursun
firdevs Hayriye1410 oğlum da da 3 ay kullandım şimdi yine kullanıyorum 1 paket kullanacağım herhangi bir yan etkisini görmedim aksine çocuğun tutunmasında yardımcı oluyormuş ben de ağızdan kullandım sabah akşam içiyorum biraz halsizlik var o kadar canım
Nrgamzee 24+5 iz iki gün önce gelen kahverengi akıntı yüzünden bugün kullanmaya başladım ama bende de herhangi bir etki etmedi yani baş dönmesi mide bulantısı falan ağızdan alıyorum bu arada 😁😁
Tugbaal Hayriye1410 ben kullandim duzenli sekilde saati saatine kullanin sizin ve bebeginiz icin cok önemli bebeginizin tutunmasi icin kullanilan bir ilac
Dmlyldz Hayriye1410 bende kullandım canım şuan 34+ 1 olduk hala devam ediyorum benim de olmuştu kanamam. Bir sıkıntı yaşamadım herhangi bir yan etkisi olmuyor vajinal alınca. Yuttuğunda mide bulantısı yapıyor vajinal daha rahat yani özetle ☺️
Havacianne Hayriye1410 kuzum ben kullanıyorum hem iğnesi hem hapı.. ama vajinadan almıyorum ben normal içiyorum yani.. bende yan etkisi çok oldu baş dönmesi ve uyku. Doktor istersen fitil şeklinde al dedi ama bazıları yazmılş yok akıntım oldu geri çıkıyor falan bende riske atmadım oyüzden.. içip yatıyorum
Elifnuur Hayriye1410 ay Allah yardimcin olsun kuzumm valla ben bide calisiyorum onu kullanırken sabah kalkamiyodum
Havacianne Hayriye1410 ay ben beceremem diye yapmıyorum normald çok yatan bi insan değilim düşük tehlikem var bahane oluyor bana da
Shr1530 Hayriye1410 bende kullandım canım kokusu vardı bende mide bulantısı zaten çok fazla vardı o da extradan bulantı yapıyordu halsizlik yapıyordu bende