Meralvedatazer Tubaprm hamur işi çok yeme canm ekmek vs bol bol su iç meyve ye az az sık öğün beslen kilo almazsın bence ben öyle yapıyorum
Tubaprm Meralvedatazer hamur işi hariç dediklerini yapıyorum ama ekmeksiz falanda işte yapamıyorum yaktı beni hamur işi artık daha dikkat edicem
Elif__ Tubaprm bende işk başlarda bayağı bir kilo aldım şuan 36+3 üm tam 20 kg almışım son 25 günümüz bakalım daha ne kafar alacağım ödem çok fazla oluyor birde son zamanlarda
Tubaprm Mthnry öyle tabi onunnicin herşeye değer ama sağlık içinde kötü kilo normal doğum olursa zor olucak
Tubaprm Gamze92 hahaha işi şakaya vurmasak akıl alçak iş değil zaten 😂 üç beş kilo ile doğuranlar çok şanslı ama 🙄
Gamze92 Tubaprm aynen yaa nasıl o kadar kiloyla hamilelik bitiyor aklım almıyor yada benmi dünyayı yiyorum anlamış degilim😂
Mthnry Tubaprm ben onuda doktora sordum canım. Doktorum senin kilonla alakalı değil çatın dar olursa istediğin kadar zayıf ol normal doguramazsin dedi.. birde bebek 4 kilodan fazla olursa zor olur dedi
Gamze92 KubraSS- benimde göbeğim aynı hep çatlak patlak kırmızı kırmızı bazen çok takıyorum basende diyorum yavrum rahat gelsin Buda onun izi olsun napalım🧿🥰
KubraSS- Gamze92 ahh canım sen o dogsunda gör o çatlakları cokkk kotu gözüküyor oğlumda catladim ama bunda catlamam diyordum ama ağzıma sıçtı ilkinden daha beter çatlakların içinden çatlak oldu düşün
Gamze92 KubraSS- biliyorumda çaktırmıyorum napalım olan oldu artık göbeği açmayız olur biter napalım ki🤪olmadı estetik yaptırırız😂