sevilay_isikacar Ayca6868 Allahım yardımcın olsun mevlam bebeğinizi size bağışlasın ınsalalah hayırlı haberlerini de duyarız 🤲
Ayca6868 Ciger geliştirici vurdular kesede sızıntı varmış yatis verdiler yatıyorum hastanede hepiniz saolun kızlar 😔
Aksar Ayca6868 geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın.. Türkcan beye gittin şimdi
Zeyno274 Ayca6868 inşallah dayanır minik dua edin bol bol ve rica ediyorumm havuç suyu için.. bebepin suyunu yükseltiyor
Ayca6868 husmus4343 çok az su gibi ıslanmıştı çamaşırım oysaki altımda günlük ped vardı ama o bile emmemiş kiloda gecmisti
Mirasinem Ayca6868 merhaba size bişey sorucam geçmiş olsun allah şifa versin suyun sızdığını doktor nası anladı karnında mı baktı alttan muayne filan mı istedi
Ayca6868 Mirasinem alttan baktı canım korkulacak bisey değil 1 2 saniye sürüyor ne yaptı anlamadım bile
DilanDag Ayca6868 benimde öyle oluyordu bakıldı ama idrar yolu enfeksiyonundan dolayı oluyormuş bende su sızıntısı sanmıştım başta çok geçmiş olsun kardeşim
Sevgice26 DilanDag rahim ağzı yetmezliğim vardı canım 19 haftalıkken kaybettim ilk bebeğimi 2. Cide 22 haftalıkken gitti diğer gebeliklerinde serkaj yaparak alabildim kızımı kucağıma