Ayca6868 Nolur dua edin bana altımdan su geldi 22 haftaligim daha şuan hastaneye gidiyorum kızımı kaybetmekten çok korkuyorum
durununannesii Ayca6868 allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah canım haberlerini bekliyoruz 😔
Dilarailhan Allah yardımcın olsun canım, iyi düşün. Bende sezeryan a giriyorum. İnşallah iyi haberlerle geliriz
yba Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏 Suyu gelip dayananlar oluyor inşallah miniğiniz birkaç hafta daha kendini idare edebilir güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏
Akty0753 Ayca6868 allah yardimcin olsun canım insallah iyi sonuçla gelirsin buraya daularimiz seninle 😊🤲
Gulsahim Ayca6868 canım benim rabbim yardımcın olsun kuzum. İnşallah ters Bi dueum olmadan evinize dönersiniz
Gunesdrn72 Güzel haberler verirsin inşallah 🤲 Allah’ım yardımcın olsun. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤲
Sevgice26 Ayca6868 çok üzüldüm kuzum bende 22 haftalık doğum yaptım malezef çok küçük olduğu için yaşamadı umarım bebeğin hayata sana sıkı sıkı tutunur
Zeyno274 Sevgice26 çok üZüldüm.. ne denir bilemedim de şuan… normal dopumlamı seseryanlamı aldılar pekş