Babyveannesi Sedaslan geniş mi o fermuarlı poşetler canım bende alayım diye düşünüyorum büyük boyundan
Sedaslan Babyveannesi çok geniş büyük boy olanını al. Bir takım hastane çıkışı, citcitli body, iki adet bez, kundak falan rahat sığdı hemşireye verecegim
Sedaslan Babyveannesi rica ederim canım. E bebekten yenidoğan kundağı aldım onuda koydum içine battaniye yerine ona koyarlar dedim koyarlarsa
Babyveannesi Sedaslan o kundaklar iyimi canım alttaki yorumlarda bebek içinde çok rahat hareket ettiği için kundak görevi görmüyo yazmışlar bende kararsız kaldım almakta
Sedaslan Babyveannesi kuzum valla daha yeni kullancam kismetse.Kol kısmı dar sadece geri kalan yerler bol. Kolunu hareket ettirip uyanmasın diye öyle yapılmış sanırsam
Zehranur10 Busratm bunu siparis verdim alakasi yok bana gelenle mavi bisey geldi begenmedim ama kullanicam malesef😒
Mkelebek Babyveannesi ben bimden aldim 20 tlye gelmisti. Aynisi trendyolda 40 tlydi almamistim. Cok guzel oldu derli toplu oldu. Tavsiye ederim.
EbrarBilgem Babyveannesi çıtçıtlı poşetlere koymayı düşünüyorum malum virüsden dolayı poşetleri direk atarım diye düşündüm 😬