buse0935 Happykariner o zamanlar eutyrox kullanmıştım 125 mg şuan hamileyim 150 mg levotiron kullanıyorum ilacın yararı olacakki 18 haftada 2 kg bile almadım
NGfairytale buse0935 bende trioid hastasiyim. TSH degerim 100 un uzerindeydi hatta. Ilac kullandim normale dustu yani 100den. 0.822 e kadar dustu . Hamileyim 6+1 ikinci kes ka testini yarin vericem. InsAllah normalde kalir. Dualarinizi beklerim canlarim
Deletedmom281 Happykariner 🤗 Rica ederim . Sebze ile ilgili öyle birşey duymadım sadece kara lahana tüketilirken dikkatli olunması lazım. Birde eğer levotiron kullanıyorsanız euthrox a geçin artık levotiron kullanan doktor çok az çünkü euthrox kısa sürede ve uzun vadede etkili. Bu alanda iyi bir doktora denk gelmek çok önemli yoksa yanlış doz yüzünden tiroit düzene girmiyor hem ruh hali hem bedenen çok kötü etkileniyor insan.
Ecekatan Hiç canını sıkma az veya çok yemenle zaten ilgisi yok bu rahatsızlığın adı üstünde hastalık bende tiroid hastasıyım ilacının dozunu uygun kullanırsan hormonların zaten normale dönüyor bide düzenli kullanmakta önemli tabi ❤️
Happykariner Ecekatan dogru çok düzenli kullanıyorum 1 saat yemek yemiyorum hapı atınca bakalım kilo verebilecek miyim
Yesmckmk Happykariner bana öğrendikten sonra levatıron başlandı ama ondan öncesinde istemsiz kilo kaybı yaşıyordum ben