bbhhrr5289 81 kiloyla hamile kaldim ilk gebeligim 17.haftadan sonra baslamisti minik seyirme gibi kipirtilar ama simdi 21.haftada geceleri ozellik cok net hissediliyo
Anneolacagimben 0101sevo zannetmiyorum ben ideal kilomdaydim 21. Haftada hissettim onu da coook az şimdi 28 haftaligim hala hareketli değil bebeğim
YagizAsyaMom 0101sevo ilk gebeliğimde 21+5 ikinci gebeliğim de 18+3 gün hissettim. Bebeğin pozisyonu da etkiliyor ama tabi kiloda etkiliyor
Momtobe54 0101sevo hayır bence alakası yok 68 kiloyla hamile kaldım 15te hissettim 18de dışardan bile belli oluyordu şu an 20 haftalık olduk maşallahı var eşim elimi koyunca bile tekmeliyor tamamen bebeğin ve annenin durumuna bağlı
buse0935 0101sevo bende 82 ile hamile kaldım 18 haftalarda hissetmeye başladım burada zayıf olup 20 lerde hissetmeyende bi sürü kişi var
Lazanne 0101sevo evet kilolu bayanlar daha geç hissediyolarmiş. Ultrasondaki görüntü bile fark ediyomş en son muayneye gittiğim zaman doktorum zayıf olduğun için bu kadar net görüyoruz bebeği karın bölgen yağlı olsaydı net göremezdk dedi.
Yaseminilter 0101sevo benim kuzenim kiloluydu çok erken hissetti ben ona göre daha zayıftım 20.ci haftamda hissettim