ecembugra53 0101sevo Evt canım kiloyla alakası var canım ben zayıf biriyim minyon bir bayanım bende 16. Haftamda hisssetmeye başladım kıpırdamaları canım
ecembugra53 0101sevo Evt canım kiloyla alakası var canım ben zayıf biriyim minyon bir bayanım bende 16. Haftamda hisssetmeye başladım kıpırdamaları canım
mina_mom 0101sevo bilemiyorum canım bende 74 kg başladım kilolu başladım ama 17. Haftalarda fln artık hissediyordum şuan daha fazla 32 haftalgm bilemiyorum ki😊
yigitalpinannesi40 mina_mom Ben de 70 kilo ile hamile kaldım şuan 72 yim 17 haftalık olduk daha hissedemiyorum 😁
Deryaserkan Bende bir kilolu olarak söylüyorum gerçekten çok geç hissettim burdan bakıyordum hep diyorlardı 17 de hissettim diye ben nerdeyse 20 de hissettim
Pelo_00 0101sevo kilo etkili mi bilmiyorum ama ikinci gebelikse daha çabuk hissedildiğini biliyorum. Ben kiloluyum ve 17.haftamda hissetmeye başlamıştım.
Srzrk 0101sevo 55 kiloydum hamilelik başında. 20.haftadayız şu an 57.5 kiloyum ve hala hissedemiyorum. Bence yüzde 100 alakalı değil. İlk gebeliğim
Mthnry 0101sevo canım 82 kiloyla hamile kaldım ilk hareketi 17. Haftada hissettim. Sonra 3 hafta hissetmedim 20 den sonra durmadı 😃
Kaderyksl 80 kiloyla kaldım bende kilom fazlaydi ama 16 dan beri pıt pıt hissetmeye başladım 22 haftalık olduk artık tekmeliyor😍
UrasEgeninannesi 0101sevo ben 19.haftamda hissetmeye başlamıştım. Ama benimki biraz plesenta nın yerleşimiyle de alakalıydı. Plesentam öne yerleşimli anneyle bebek arasında bir yastık görevi görebiliyor bu durumda demişti doktorum. ☺️