Anne18 Merhaba kızlar adet günüm 2 gün gecikti 2 gündür beyaz akıntı gelıyor nedendir acaba? Hamile kalmaya calısıyorum 1 senedir
Blackkcat Anne18 canım beyaz akıntı hamilelik belirtisi büyük ihtimalle hem gününü de geçmişsin inşallah vardır e hadi test yapta bizde öğrenelim😍
melegegebe Anne18 merhaba . Normal zaman diliminde adetten once beyaz akıntınız olmuyorsa muhtemelen hamilelik kaynaklidir . Cunku hamilelikte beyaz akinti artiyor benim de öyle olmuştu ve ben bu sekil suphelenmistim . İnsaAllah bu mujdeli haberi alirsiniz 🌼
Anne18 inancin_annesi dedim 5 6 gün daha geçsin öyle yaparım hemen cıkmaz ya ne bileyim ah şu gebelik testlerine verdiğim paralar ahhh
Hamishemsire Gebelik testi yap canım benimde öyle olmuştu 🤗😇 inşallah vardır rabbim Gönlüne göre versin
Anne18 Blackkcat ah kuzum benım ah artık umudum kalmadı inşallah canım benim inşallah hamile olurum hep rüyalarıma giriyor
MiniKaya Anne18 canım asla umudunu kaybetme bende 1.5 senenin ardından şükürler olsun hamile kaldım şuan 17. Haftadaym rabbim sana bir melek nasip etsin 🤲🏼 İnşallah hamilesindir sen test yap inşallah bu güzel haberide bizimle paylaş 🌸
Anne18 melegegebe merhabalar ayy inşallah ne olur dua edin bana 1 senedir uğraşıyorum inşallah hayırlı haberler alırım teşekkür ediyorum 💛💛
melegegebe Anne18 insaAllah Rabbim bu ay bu mucizeyi size nasip eder . Kesinlikle Allaha bol dua edinn emin olun kabul olacağından. Allahim yuzunuzu güldürsün insaAllah 🤲🌼🧡
Berke Anne18 canm çok umutlanmadan yapardm ben testlerimi sende oyle yap sakin of bile deme olumsz sonc alirsan hayirlisyla guzel sonclar alirsn insallah
Seruhale İnşAllah hamilesinizdir tüm isteyenlerinrabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla kucaklarını doldursun İnşAllahh