Hatice1834 Arkadaşlar 4+5 hamileyim daha doktora gitmedim eşim bana folik asit olarak folik Trio almış içerisinde ek olarak kalsiyum ve D vitamini var ama günde 3 tane alınması gerekliymiş 3 tane sakıncalı olmaz mı sizce kullanan oldu mu gebelikte ?
Barkoddg Hatice1834 Canim yanlis yonlendirmek istemem ama doktor bana gunde 1 defa demisti Eczaci uzerine 3 defa yazmisti ben yıne 1 kullandim sonra doktora gidince sordum cok kizdi eczaciya gunde 1 diye biliyorum o yuzden.
Meriwa Hatice1834 onun mg düşük olduğu için günde 3 sefer canm ben gebelik öncesi kullandım gebe olunca da doktor başka bişey önerdi onu kullandım doğru yani ama aile hekimine danış doktoruna gidene kadar istersen içine sinsin istersen
Elif1613 Hatice1834 folik Trio kullanıyorum gebe kalmadan önce 3 taneydi şimdi ise günde bir tane atıyorum doktorumda günde bir tane kullanmamı söyledi canım😊
Hatice1834 Folik Trio nun 3 tanesi 400 mg yapıyor yani normal kullanılması gereken dozu 3 tablet ile alabiliyomuşuz ama benim yine içim rahat etmiyor 1 tane kullansam bu kez de az mı olur diyorum bilemedim
busra1708 Hatice1834 ben günde 1 kez kullanmıştım. Gittiğim her iki doktor da 1 defa kullanmamı söylemişti
ayselaltaca Hatice1834 Bunu eczacıya sorarak değil en iyisi bir hekime danışarak kullanın. Bende ilk etapta asistan hekim tavsiyesi ile folbiol başladım fakat dozu yüksek geldiği için uzman hekim yarım doz aldırttı. Folik asit ciddi bir iş ve önemli hekime danışmak.
Myssr Hatice1834 anladım yine de eczaciya sor doktora da sorabilirsi en gidene kdr eczaciya da sorabilirsiniz ilk defa duydum genelde bi tanede 400.mg oluyo kullandığım butun haplarda tek hapta 400 mg vardi ama bana doktorum folidoce olcak dedi mesela folbiol veya baskasi olmicak dedi
Eemmyy Hatice1834 canm bence mutlaka doktora gidip değerlerine baktırmalısın. Kafana göre kullanma derim.. Belki değerin güzeldir we dr kullanmanı önermez. Mesela benim öyleydi, 15 haftalık olduk we hiç folik asit kullanmadım…
Duru999 Hatice1834 Salam. Dr gorunun dr tavsiyye etsin oyle icin. Kendi basiniza kullanmayin faydasi olucagna zarari olur Allah korusun. Hem dr dozunu biliyor onlarin. Eczane guvenilir degil.