Emineacr 1PrensAnnesi yok olmadı donmemi azaldım harektlerımı yavaslattım cok sukur acıldı bır kere tek donmustı zaten
Naznaz 1PrensAnnesi Büyüklerin söylediklerine her zaman güvenirim kesin bu da doğrudur gözüm fena korktu şimdi ben zıp zıp dönüyorum birde kendimi savura savura 🤦🏼♀️
1PrensAnnesi Naznaz vallahi bende öyleydim iyiki uyardı bilmeden yanlış yapacaktım bugün doktorada sordum doğru dedi içinde su ondada bebek var çok dönersen oda kayıyo dönüo dolaşır tabiki dedi 😳 aman dikkat
Vildan007 1PrensAnnesi anneme sordum tabı solda yatacaksın hep dıyor olabıldıgınce az doneceksın dedı sağ tarafa sureklı de yatınca varısler artıyormus
1PrensAnnesi Vildan007 doktor bile onayladı bugün annemi haklıymış yani aman çok dönmeyin dönerkende oturup ağır ağır çevrilin
Naznaz 1PrensAnnesi ayyy doğru tabi ki 🤦🏼♀️ Ben ama bilinçsiz uyku sersemi yapıyorum öyle pat küt dönüyorum sonra kızıyorum kendime bebeğe zarar vereceksin diye ama nafile ertesi gece tekrar yüz bin kere dönüyorum nasıl olacak bu 😔
1PrensAnnesi Naznaz dün gece şartlandım uyurken eşimede söyledim dönersem uyandr kız bana dedm dönmemişim bi kere yapmışım onda da oturup dönmüşüm bence sizde şartlanabilirsiniz😉
Naznaz 1PrensAnnesi eşim yanımda olsa zaten pimpiriklidir çok asla izin vermez öyle yapmama o gelene kadar gerekirse kendimi yatağa sabitleyeceğim😊 zaten böyle dönme huyum beni çok korkutuyordu bu kordon konusu iyice korkuttu uyarı için çok teşekkür ederim..
1PrensAnnesi Naznaz 😂😂😂 çok yaşayın güldüm sayenizde. Sabitleyin bakalım neler olacak inş başarılı olur🙂🙂 umarım korktuğumuz gelmez başımıza
Naznaz 1PrensAnnesi sizde hep gülün inşallah🙏🏻❤ vallahi öyle olacak 😅 şartlıyorum kendimi yine kalçamı vura vura bam güm zıplayarak dönüyorum sanki hamile değilim hiç insan biraz hantal olur 😂
1PrensAnnesi Naznaz hahaha erkek mi bebeğnz hantal genelde kız edioda🤣 Ayrıca maşallah deyin ağrı sızı olmasın sizde hantallaşmayn