RanaaT Glcndnz21 progestan ı hangi yöntemle alırsamçn al baş dönmesi yapıyor o ağız yoluyla almıştım ben zaten bebek iyi olunca doktor kesiyor almaktan çekinme içtiğin zaman etki ettiği an otur yat hatta
Busratm Glcndnz21 Sizin için sorun olmuyorsa ağızdan alabilirsiniz nasıl isterseniz yeter ki bir şekilde kullanın 🙂
Mom092 Glcndnz21 canim ben ağızdan kullanıyorum asiri bas donmesi ve bayginlik veriyo cogu zaman bayiliyorum hatta bi anda gidiyorum yarim saat kadar uyuyorum🤦🏻♀️😂 geceleri yatmadan bi saat once aliyorum artık mis gibi uyuyorum😂
MinnakLiva Mom092 Ya bana da aynıları oldu tek sefer kullanmıştım oysa ki ve midem resmen böyle çöp gibi oldu mahvoldum o gün.. Sanırım hassasız birazcık
Mom092 MinnakLiva aynen canim cogu kullananda hic etki bile etmiyo bunye meselesi galiba ben dayanamiyorum valla yenik düşüyorum zaten son paketim doktorum gerek yok dedi artik sunu bi bitirseydim😂
Kader13 Glcndnz21 ben yatmadan önce içiyodum çok güzel uyku yapıyordu ağozdan alıyodum uyumadan önce almadıysam akşam 7 8 gibi aldıysam hafif bı baş dönmesi oluyodu bıde uyku bastırıyodu o kadar
tugce67-67 Berke bende normalde kullanmıyorum ama ilacı kullanırken incelerinden koydum canım çünkü baya akıyor onun fazlalığı🤗senlik bi durum yok vücut alacağını alıyor fazlasını atıyor zaten🤗
gldnn Glcndnz21 ben uc ay boyunca oral kullandim bas donmesi yaptigi icin gece yatarken ictim gun icerisinde ictigim zaman da yatip uyudum
Zeyno274 Birini ağızdan diğerini aşağıdan alıyorum bende. Ağızdan aldığım gecr yatmadan önce, diğeri öğlen aşağıdan koyup yatıyorum bir iki saat doktorum böyle önerdi
Glcndnz21 Canlar teşekkür ederim yorumlarınız için çok faydalı oldu Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Zuhraa Glcndnz21 32 de sancim cikti doktorum hap verdi canim bas donmesi falan da yapmaxi 3 hafta kullandim bisaktim bu hafta