Akrepbebek Kızlar mide yanmasına ne iyi gelir? 19.haftamdayım dünden beri mide yanması var ve boğazımda yanıyor.Bilgisi olan lütfen yazabilir mı?
Happybaby1 Akrepbebek Soğuk süt iç canm yudum yudum Rennie de çok faydalı ben ikisinde buldum şifayı o an rahatlatıyor
irva Akrepbebek Bende rennie şurup kullanıyorum.Bazen de çok yanınca salatalık yiyorum bana iyi geliyor.
113aaaa Akrepbebek eczane den pazartesi alırsın yoksa rahatliyamiyorsun ki 34 haftaym hala yanıyor migdem
Akrepbebek UrasEgeninannesi bende öyle biliyordum canım ama bana faydası olmadı hiç.bir yandan da bulantı yapıyor mahvoldum.
Tatlis Akrepbebek beslenme ile çok alakalı neler dokunduğuna dikkat et… çay,kahve tüketme😘 maden suyu, karbonatlı su iyi geliyor
Akrepbebek Tatlis dikkat ediyorum canım dokunan şeyleri yemiyorum. Hamur işi de ilk oldu artık onu da yemiyecem..
Aynurr16 Akrepbebek sade kınık marka maden suyu içine bir parça limon atıp içebilirsin hem zararsız 😊
melodiprenses Haftadayım benim de midem çok fazla yanıyor. Şunu farkettim kalsiyum ilacını aldıktan sonra özellikle bu problemi yaşıyorum. Var mı aynı problemi yaşayan?