Kalbim3 Mrb arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim adetime 5 gün var merakımdan test yaptım 🤦♀️ 5 dakika sonra ikinci çizgi çok silik belirdi gebelik olabilirmi?
Kalbim3 Happybsrn dışarıdaydım almayacaktım testi bi an kendimi eczanede buldum tekrar cesaret edemem galiba 🙃🙃
Mom092 Kalbim3 benmkide oyle olmustu canim 5 dk gecmeden hemen ikincisi belirdi ama cok cok silikti ☺️ Hadi hayirli olsuunn kan ver hemen😍
Kalbim3 Mom092 2 gebeliğim oldu hiç birinde kan vermedim direk ultrasona girdim😀 nasip olursa bunuda net cizgi görürsem doktora gitmeyi düşünüyorum 🥰
Happybsrn Kalbim3 bir tane alacağına iki tane alaydın 😀😀 burdan öğrendim çok kişi oldu öyle yanılan 😟 inşallah vardır senin
Kalbim3 Happybsrn gecen aylarda bidaha test yapmıstım 5 6 saat sonra ikinci cizgiyi görmüstüm adet olmustum yanılma oluyor ama bunuda 5 dk sonra silik çizgi çıktı hayrlısı olsun
Happybsrn Kalbim3 amin inşallah vardr yarın direk kan ver bn olsam gider eczaneden test alır yine yapardım😀 çok heyecanlı
Kalbim3 Happybsrn alışkın değilimki hiç kan vermedim direk doktora giderdim 5 gün daha sabredicem artk 😀