Ecenaz345 Honeyy cemre den sonra elisa yi düşünen canm.Rabbinin ismini gece gündüz an demek dye geçiyordu anlami çok hsma gtmsti snra esila degl asila olmasi gerkyoms esila anlam tasmyoms öyle yaznca vazgectm netten çocuklarınıza bu isimleri koymayin yazarsan cikiyor yada kotu anlamli guzel bilinen isimler yaz çıkıyor baya bir isim cikyo orda
MrvDmrkr Ecenaz345 ismin anlamının ateş olmasının nesi kötü? Su isimli cocuk var toprak var ateş anlamı olunca niye kötü? Siz kafanızda kurmuşsunuz da kurmuşsunuz. Benim adım merve mesela çok uhrevi dimi merve sefa tepeleri vaay, anlamı ne? Çakıl taşı demek. Çokda isimde anlam aramaya gerek yok demek ki.
Ecenaz345 MrvDmrkr tam sen haklsn uyarmak da suc anlamynca daha ne dyeblrm ki koymayn ddklerini gsteryorm hala ne sakıncası olblr dysn sen blrsn kardesm ben syleyeym ister dnle ister dinleme
MrvDmrkr Didi6 su diye isim var, toprak var, nehirler yapraklar var ama ismin anlamı ateş parçası olunca mı kötüymüş? Peygamberimiz işi gücü bırakmış cemre isminin anlamı hoşuna gitmemiş onu cemile mi yapmış 😂
Heyecanlianne- Birinci kızım Meryem Azra şuan ikinci ye hamileyim eşim Beyza istiyo ama yanına isim olsun mu olmasın mı halen kararsızım
susualzoubi Ecenaz345 yigenimin ismi de ecrin naz kendisi cok nazli dir . İnsan ismini tasir ya ondan iyi dusunun derim :)
Ecenaz345 susualzoubi bende o konuda brz kararszm ama esim cok istyo dye bu ismi verelim ddk kirmak istemyrm hani ondan