Benim bebeğimde vardı 21 miydi 22 miydi tam hatırlamıyorum haftasını ama detaylı ultrasonda çıkmıştı. sağ 7 sol 10 du çok üzülmüştüm çünkü benden kaynaklanan bir sorun genelde annede varsa böyle bir sıkkntı hormonlardan dolayı bebektede görülebilirmiş ben lüçüklüğümden beri böbrek sorunu yaşıyorum ve uzun zaman tedavi gördüm ara arada görmekteyim hatta hamileliğim boyunca hep iltihap sorunu yaşadım ama Şuan 38+3deyim ve doktorum en son baktıgında bir sıkıntı yok dedi gayet normal görünüyor dedi zaten bazen bebekte böbrekte genişleme olsa bile ilerki haftalara doğru anne karnında iyileşme olabiliyormuş. Erkek bebeklerde daha sık rastlanırmış ayrıca doğdugu gibi sünnet ettirmekte bu durum için çok faydalıymış ben doğdugu gibi kontrollerden hemen sonra tedbir amaçlı sünnet ettirmeyi düşünüyorum tabi bi uzmana danışıp ondan sonra daha ayrıntılı ve daha konuya hakim ilerlemeyi düşünüyorum. Bence bebiş doğmadan sizde kendinizi üzmeyin ben ilk zaman çok taktm ama şimdi diyorum çözümü olan bir şey bebeğimi strese sokmamalıym içerde kendimi öyle telkin ediyorum hayırlısıyla Allah ım ilk önce sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi sonra inşallah herşeyin bir çözüm yolu vardır güzel düşünmek her zaman güzel etkiler yaratır 😍