Selcann94 Kızlar 35 +4 günlük hamileyim rahmim çok acıyo bacağımı oynatınca acıyo adım atarken acıyo benimle aynı haftada olupta aynısı olan varmı 😩
Esragg Selcann94 34 + 2 yim bnmde devamlı bir baskı var surekli tuvaletteyim ilk kızım 37 artı 5 te dogmuştu acaba dogum yaklaştıgındanmı böyle oluyor bilmiyorm ama bnmde hep bir acı ve baskı hissi var
Asenat34 Selcann94 canım benim de vajinada baskı çok agrım var kalkıp oturunca bile ağrıyor aynı şeyden mı bahsediyoruz acaba ben de 34 haftamdayım 😣
edamrt44 Selcann94 bende 35+5 haftalık hamileyim bahsettiğin şeylerin hepsi bende de var özellikle fazla hareketsiz kalıp ardından hareket ettiğim zaman aşırı derecede ağrı çekiyorum
Selcann94 Mom9272 aynen canım kafası yerleşmiş 3. Gebeliğim olcak ama diğerlerinde böyle olmadım bu mahvetti 🤦🏻♀️
Esragg Selcann94 ikinci üçüncü daha kolay olur falan diyorlar ama bnde ilk hamileliğimde bu kadar zorlanmadım bunda hareket etsem agrısını cekiyorum ilkinde son haftama kadar hep hareket halindeyim bişey yapsam üç gun agrı cekiyorum malesef 🙄
beriufuk Selcann94 bende aynı durumdaym 34+6 dayım bunlara ilave bugun inanlmaz bel ağrım var cok zorlanıyorm artk dayanamıyorm😢😢
Ozget Selcann94 bazen ara ara bana da oluyo.. venim bacak kramplarim cok ozellikle gecw yatarken bende 35+4 um 🤗 doktor size dogum tarihi verdimii ??
Ozget Selcann94 benimde 29. Da kontrolum var. En son 32. Haftamda 1870 grm 45 cm di. Hic nst ye bile girmedim.. cok merak ediyorum bu ay sonu kontrolde ne dicek. Daha onceden 8 ile 20 temmuz arası dogum demişti. Bide normal düşünüyorz.. merak icindeyimmmm
Baharbal Selcann94 35+2 haftalığız 2 haftadır felan geçmişti dün biraz yoruldum bugün aşırı ağrı yapıyor hiç yürümeye mecalim yok
Selcann94 Ozget bende daha perşembe gittim nst ye girdim üç boyutluya girdim bebeğin iri olduğunu söyledi 37 le uyumlu dedi 2 haftada sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısıyla bi doğsaydı 😔