Ceydaaaaa Kızlarr bugün tam 18 haftalık olduk. Ama karnım hiç çıkmadı, mide bulantılarım aşırı derece azaldı. Sizde durumlar nedir 🙂
Dyg4141 Ceydaaaaa bizde bugun 18 olduk ☺️ cok nadır mıde bulantım oluyor. Karnım cıktı kılodan dusunuyodum ama hıc kılo almamışım meger cıkan oğlummuşş 🤍🤍☺️
buse0935 Ceydaaaaa bizde 18+4 olduk :) Mide bulantısı hiç yaşamadım henüz az önce hareket etti ben burdayım diyor :D
buseyusuf27 Ceydaaaaa bizimde 18 oldu bgun ilaç içiyorum bulantım yok oyuzden karnım cıktı 🙈 yenı kıyafet almak zorunda kaldım halıyle birde zayıf oldugum halde karnım baya bellı 🙈 5.ay hoşgeldi hepimize rabbşm sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın 🤲🏻
Elifaky Ceydaaaaa bence hiç güzel değil daha fazla almaya devam edersem doğumda zorlanırım diye korkuyorum 😔
Ceydaaaaa Elifaky Çok fazla almamışsın 20. haftaya kadar 10 15 kilo arası alan tanıdıklarım var 😄Karnın çıktı mı senin ?
Ceydaaaaa Safie Cinsiyetimiz kız ama 2 hafta sonra detaylıda daha kesin olur dedi doktorumuz :) Hiç sormadım kilosunu ama sorduğum da gayet iyi demişti :) Sizin cinsiyet nedir 🤗
Safie Ceydaaaaa bende daha dün öğrenebilir cinsiyeti 17 +5 iken bugün 6 olduk :) bu üçüncü gidisimizdi bu kez gösterdi erkek bebekmış :))
Dyg4141 Ceydaaaaa doktorumla bu konuda hıç konuşmadık bsey demedı bı dahakı kontrolde bellı olur bakalım ☺️
buseyusuf27 pembeblog 😊 bizimde 16.haftada 152 gr’dı boyu 21cm 🤗 bızımkıde babasına cekıcek sanırım benımde kızım olacak 🥰
buse0935 Ceydaaaaa bende 5-6 gündür pıt pıt şeklinde içimde kıpırdadığımı hissediyorum umarım en yakında sende hissedersin bizde hala cinsiyet kesinleşmedi :D
bburcu Ceydaaaaa bende de karın yok gibi artık çıksın diye bekliyorum 😅 ama arada hareketlerini hissediyorum çok değişik bazen irkiliyorum 🥰