srfemnsz Arkadaslar bebek sampuani 3 marka arasinda kaldim kullananlar bana yardimci olsun mustela hipp ve sebamed hangisi iyi?
Betim srfemnsz kuzum ben buradaki tüm yazılanları okudum en azından dedim ilk üç ay bebeğin cildi hassas olur güvenilir önerilen bir şampuan alayım düşüncesindeydim ve mustela set aldım.. sebamed inde iyi olduğunu biliyorum dalar diğerini duymadım
Ozzzz Ben de mustela aldım, burt bees ile arasında kararsız kaldım ama tercihim mustela oldu. İnşallah iyi günlerde kullanırız.
srfemnsz Ozzzz Bende kararsiz kaldim ya mustela iyi fakat goz yakiyormus olumsuz pek yorumu yok ama doktorlarda sebamedi oneriyomus hipin icerigide temiz corba olduk :)
Ozzzz srfemnsz deneriz nasılsa çok seçenek var, ben şahsen 1 yıldır şampuan kullanmıyorum sabun kullanıyorum. Bebeğim için sevmezsem aldığım şampuanı eşim kullanır 😂
srfemnsz Ozzzz Aynen bosuna gitmez ya kullanilir illa ki :) deneye deneye gorucez artik fiyatlari da pahali indirimdeyken hemen almak gerekiyor
srfemnsz Betim Aynen canim ondan kafam karisti basta mustelayfi kafamdaki tamamen indirime girer diye takip ediyodum hatta sebamedi de cok oneren oldu ilk basta hassas olur bebekler iyi yapmissin :)
Mihrimah41 yumukeller sebamedde alkol var, sles var, sodyum benzoat var, phenoxyethenol var. Asla kullanılmaması gereken maddeler.
Yenianneadayi2208 yumukeller bazı doktorların, bazı markalarla anlaşması olabiliyor.Aynı ilaç firmalarıyla olduğu gibi.Sebamed in içeriği ne yazık ki pek masum değil.Bilginiz olsun ☺️