Asiyeozgur Arkadaslar kışın doğum yapacağım için yavaş yavaş bebeğime biseyler almak istiyorum. Ve aklınıza ihtiyacım var 😊 Çıt-çıtlı bodyleri kısa kollu mu uzun kollu mu almalıyım
Mina00 Asiyeozgur canım ben henüz bişey almadım ama annem çok meraklı ve hep uzun kollu citcitli alıyor bende aralığın sonunda doğum yapacam allah izin verirse:)
Zeyyno_ Asiyeozgur Bende almaya başlicam cinsiyet tam net olunca uzun kollu almayı düşünüyorum evim büyük sonuç olarak çok soğuk olabilir tam aralık ayı
Drn-Brc Asiyeozgur bende bugün 15+3üm ben aldıklarıma baktım da hep kısa kollu body almışım üstüne uZun bişeyler giydirirm artık
Mina00 Asiyeozgur uzun kollu tavsiye ederim ama yine de birkaç tane de kısa kollu citcitli al canım içinde kalmasın 😊
Arzuort Bebegimm_ilkim benim de aralık sonu ilk bebeğim de ocak Di kardeşi doğunca 2 yaşında olcak hayirlisi bakalim😊
Asiyeozgur Arzuort kendini çok iyi gösterdi maşallah kipir kipir hiç durmadı ultrason da ama doktorum yanılma payım olabilir erken dedi bende ilk bebegin olduğu için hiç fark etmiyo diye ustelemedim 😅😅😅
Tomrisme Evinin sıcaklığına bağlı biraz canım, kısa da al uzun da al bence. 16+0’ım sadece beşli zıbın aldım o kadar acele etmeyeceğim detaylıdan sonra alırım diye düşünüyorum ☺️