Hayat2706 Kızlar bu soruyu soracağım aklıma bile gelmezdi , ben 23 +5 haftalık hamileyim ve hiç ilişki olmadı , doktor 3 aydan sonra olabilir dedi ama biz korkuyoruz, ilişki yaşansa bi sorun olmaz değil mi ??
Kuzeymiraa Hayat2706 doktorunuz olsa söylerdi ilişki olmasın diye benimde ilk üç ay olmadı sonrasında sakınca görmüyorlar 😊
nuryadaperi Hayat2706 Haftadayım hiç ara vermedik. Aynen devam. Bazen üç gün üst üste bile oluyor. Haftada en az bir kez oluyor kesin. Doktorunuz bişey demedi ise uygun pozisyonda devam 👍🏻
Mihrimah41 Hayat2706 aynı haftadayız. Hiç ara vermedik. Hiç bir sorun olmaz canım korkmayın. Bebek çok korunaklı bi yerde istese de eşin ona zarar veremez
CgdmZtrk Hayat2706 hiç korkma ilişki yaşamak için en güzel dönem. İsteğin tavan yaptığı göbeğinin musait olduğu. Sadece penisin %70 i girmeli demişti doktorum taaa rahime ulaşmamalı. Dikkat et zevkini yaşa 😂🤭😛
ElifffffffT Hayat2706 canım bende uyanmıştım doktoruma soramamıştım sorma nette araştırdım Kaan doktor var bak aç ytubeden onu dinle ne zmana kafam karışsa hep o doktoru dinliyorum çok rahatlatıyor ilişki yaşanabilir diyor o doktor zaten bebeğe uluşmazmış o yüzden sıkıntı yok 😊 geçen doktorum haftada bir dedi kanama lekelnme olursa 1 ay ara ver sonra devam dedi 😊
1Vera_ nuryadaperi canım kasılma oluyor ilişki sonunda haliyle ben ondan korkuyorum. Erken doğum riski yoksa o kasılma zarar vermiyor dimi?
Cansu321 Hayat2706 aynı senin gibiyim bizde korkuyoruz bir kere denedik ama korkudan bıraktık sıkıntı olmaz ama endişeler maalesef 🙃
Babyy1S Hayat2706 yapılır kendini kasma rahat bir pozisyonla dene canin daha az yanıcak böylelikle.korunarak yapmayı yada geri çekilme ile yapmayı unutmayın
Tstnptt nuryadaperi amanın ne güzel süpriz olmuş isteyip beklemek kötü oluyor çünküü 😊 Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah
Mineberna Hayat2706 doktorunuz yasak koymadı ise hiç bir sıkıntı yok ben 32.haftadayım bu ama kadar düzenli olarak eşimle oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım