Seymaaygzz Esraaa02 Surmez insallah seninki ya 3 gundur ne yemek yapabiliyorum ne temizlik ne uyku var. Agridan aglicak gibi olurken kizimin tekmeleri mutlu ediyo sanki hissediyprmus gibi :)
Esraaa02 Seymaaygzz bende iki çocukta var o kolu dinlendirme gibi bişey mümkün değil umarım çabuk geçer 🤲 herşey karnımızdaki mucizeler için değilmi😊
Alahafzan 3 gün önce oldum kolum hala ağırıyor üstüne yatamıyorum inat ediyorum ama geçmiyor üstüne yatıp alışmak için
nursentlk Esraaa02 bende soluma yatıyordum ebe de Sola vurdu. Üstüne yata yata geçti. Kolum kopmuş gibiydi
KYB88 Benim de 1 hafta sürdü ağrısı. Şişti bir de kocaman, kızardı baya. Bir iki gün sonra kaşıntı da başlıyor. Acıyan ama kaşıdıkça hoşuna giden bir şey oluyor 😇
Esraaa02 KYB88 ayyy bir hafta sürmez inş. İşler öyle bekliyor beni ama kolumu kaldıramıyorum kaşıntıda olursa vay halime😂
Esraaa02 Bsraaac bende duş alacam ama elimi yukarı kaldıramıyorum kaldırsam indiremiyorum korktum bende ikincisini yaptıramam herhalde 😞
Safiyeerdall Esraaa02 doğumdan sonra 1 doz daha yaptırdım gerçekten hem şişmiş hem acımıştı bebeğimi alırken bile zorlanıyordum ama 2 gün filan sürüyor
Sultangonul Esraaa02 benim ilk aşıda çok ağrım olmuştu. Hatta 2.yi olmayacağım bile dedim ağrıdan ama 2.de aşıdan sonra hemen eve gelip 2 saat aralıksız buz koydum. Hiç ağrım olmadı.
Esraaa02 Sultangonul keşke bende hemen koysaydım annem uyardı aslında ama olmaz diye düşündüm pişman oldum 😞