Cemrenur Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 🥰 her yemek veya tatlı biseyler yememden sonra bebegin yerleştiği yerde ufak ufak karinca ısırması gibi sızı oluyor oynadığı için mi oluyor bu? Gözlemledim ama kesinlikle hareket edince yemek yiyince oluyor 💕
Mineberna Cemrenur kesinlikle alakası yok 21.haftada ben haraketlerini zar zor hissettim 32.haftadayım daha yeni yeni belirgin. Bağırsak hareketleri ile karıştırıyorsunuz
Evita Cemrenur Isirma gibi bir his değil, bişey uçuyomuş, kanat çırpıyormuş gibi daha çok :) Şu anki boyutları hissetmene yeterli değil. 16 gibi belki en erken. Kimi 23 te başlıyor.
Csnsu Cemrenur canım tarıf etmek gerekirse hissetmeyı arabayla yüksek bi yerden gecersın ya hızlı bi hoş olur ıçın aynı oyle 😂😇bn 24 hftada hıssettım kılomdan dolayı
Cemrenur Mom9272 ya hissetmedim zaten ağrı oluyor karnimda hani yerini zorladığı için mi falan diye düşündüm 🙄🥺
Cemrenur Mom9272 ay olsun yaşadığını bileyim yeter🙁 artık hissetsem şu hareketleri acaba yaşıyor mu korkusu da bitecek te işte 😔
Cemrenur Evita hissetmek değil zaten bahsettiğim bildiğin rahatsiz etmeyecek derecede bi ağrı düşük vs olmuyordur inşallah 🙁 ama gelisimi 2 hafta önde bebeğin 15 haftalık gelişimi 🙁 insallah kotu birsey yoktur aklim hep onda
Evita Cemrenur erken haftalarda kasık ağrısı hakkında bilgim yok canım, bir sağlık ocağına görün o kadar endişelendiriyorsa seni.
gulsahinn93 Cemrenur rahim orası tatlı bi sızlama oluyor demi ?😋 bendede oluyor hala anlam veremiyorum ama herkes rahim genişlediği için oluyor diyo o sızıyı anlatamıyorum ama tatlı ısırık gibi cidden 😁
Mvlildz Cemrenur O haftalarda çok erken canım daha. Bende öyle sanıyordum bi hevesle bekliyordum hissetsem diye 20+5 olduk ve son bir haftadır net hissediyorum. Çok başka bir şey 😊 O haftalarda rahmin büyüdüğü için minik sızılar oluyordur. 🐣
Cemrenur Mvlildz şöyle diyeyim yaşadığını bileyim yeter geç hissetsem de olur ama hissetmeden de emin olamiyor insan
Hll3840mhmt Cemrenur uzmanlar bağırsak hareketi der şimdi 😂 sen kendini bilirsin canım ara ara eşini göbek çevrene koy kasık üstüne felan çok dikkatli bi şekilde hissetmeye çalış olabilir yani
Cemrenur Hll3840mhmt ay inşallah ya tek isteğim hareketleri başlasın da ben de bu evhamlardan kurtulayım 💕