Gul97 _Mrv_ evet benim yanma gibi olabiliyor aniden sancı gibi olabiliyor yalancı sancılar mı başladı bilmiyorum 🤣
Kelebek1034 Gul97 Boyu için bişey demedi ama belkide boy olarak ufak gördü bilmiyorum,her doktor farklı diyor şu kilo olayını anlamadım 🙄
Gul97 Yusufcuk6 doktorla konuş bi canım miğde bulantını geçirecek birşey söyler belki daha güzel olur öyle beslenirsin
Yusufcuk6 Gul97 canım zaten surda ne kaldı doğuma diyorum bakalım salı yine gidicem ama sanmıyorum çünkü bulantı için verdiği hiç bir ilaç iyi gelmedi bana
Scknsule Gul97 kız cnm ☺️ bnde iri olmasın diye tetikteyim İnsülin direncim var diyetteyim. Her gittiğimde irilesme var mı diye soruyorum çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı hep 🙏🏻
Merve_12 Gul97 En son 33.haftada gittim 2108′di pazartesi 35 hafta oluyoruz ve kontrolümüz var kaç oldu merak ediyorum ☺️
Gul97 Kelebek1034 doğru kuzum haklısın takma ama bence kilosu gayet güzel 😍 sağlıkla gelsin inşallah 😘
Busbus94 34+3 de 2.800 gr dı pazartesi bir sebepten tekrar kontrolüm var 3 kg olmustur diye düşünüyorum 4-5 gümde 200 gr daha almıştır
Burcuyildiz Kelebek1034 çok garip ben 33 haftalıkken 2200dü bana normal dedi, minyon ne alaka acaba, aşağı yukarı bir hafta oynuyor aramızda çünkü.