Mucizem_14 Salser1985 doktora sormadan veremem demiş eczanedeki bayan doktoru arayıp vermiş sonra ☺️ Yarından itibaren kullanmaya başlıcam inşallah
tugce67-67 Gebegunlugu canım bende işe yarıyordu artık yaramıyor.boş boş gaz dolandırıyor karnımda ama herkeste aynı olmaz .ilk içtiğimde karın ağrısı ve su gibi ishal yapmıştı aman dikkat içtikten sonra dışarıya çıkma
Gkcel Gebegunlugu ben kullaniyordum kullanmaya basladiktan 3 -4 gun sonra sindirim sistemine etki etmeye basliyor. Kullaniyordum dememin sebebi tadi cok tatli oldugu için gebelik sekerini tetikledi ve baska bi ilaca gecirdi doktorum.
tugce67-67 Gebegunlugu valla ben hamilelikten önce kullanöıştım canım hamilelikte banada işe yaramadı🙄
Serife-09-00 Gebegunlugu bende ilk defa bu kadar kötü kabızlık yaşadım 28 haftalığım şurubu doktorum yazdı sadece bi kez kullandım zaten 5 saat sonra etkisini gösterdi sonra normale döndüm ama hamilelikte kullanılan bir şurup
Gizocan Gebegunlugu işe yarıyor canımda. Beslenme ni sıvılaştır. Bol su iç. Kuru kayısı ve şeftali tüket yaş kayısıda tam vakti düzenli hergün 3 tane kayısı ye. Anında aşıcaksın. Çorba ya ağırlık ver