Dilarailhan Kubs ya insan bilmeyince tedirgin oluyor, ameliyathaneye giderken hüngür hüngür ağlamazsam iyidir😬🤦🏻♀️😢
Lara44 Dilarailhan kuzum o önlüğü giyip ameliyathaneye giderken ağlamadan olmaz ister istemez ağlıyorsun kural bu 😂😂
Emnee Dilarailhan evet ama hangisi daha sağlıklı onu merak ediyorum yapanlar daha iyi bilir sanki tecrübeli olanlar yani
Dilarailhan Emnee genel anestezi de tamamen uyutuluyorsun , epidural ve spinal de bölgesel uyuşturuyolar göğüsten altını. Benim anestezi doktorum spinal önerdi genel anestezi de uyanması ayilmasi vs uzun sürüyor diye .
Bicanbehiye Lara44 beni aldılar sezaryan a sanıyorum ki cart diye kesecekler 😁 (hiç ameliyat olmayınca bilmiyorum tabi nasıl yapacaklar )taktılar maskeyi ağzıma tamamen uyuyacam .daha maskeyi takar takmaz başlamayın ben daha uyumadım diye bağırıyorum 🤣🤣3 kez uyumadım dedim sonra uyumuşum 😁😁😁
Dilarailhan Bicanbehiye ya çok komiksin 😬😬 bende uyuma olmayacağı için muhtemelen bebeği görene kadar korkudan bebeği gördükten sonra da mutluluktan aglicam 😬
Lara44 Bicanbehiye yaaa ahahahaha 😂😂 sonrası sıkıntı oldu dimi biraz ilk yürüyüş falan ama meleği görünce herşey geçiyormuş 💕
Rmysa23 Lara44 canım peki korse kullandın mı doğum sonrası ? Kullandıysan Eğer korse yaraya temas edip canını yaktı mı ?
Lara44 Rmysa23 kullandım canım 10 gün sonra falan takmaya başladım hiç ağrım sızım olmadı körsem zaten yüksek beldi 🙏🏻
Lara44 Rmysa23 kullandım canım 10 gün sonra falan takmaya başladım hiç ağrım sızım olmadı körsem zaten yüksek beldi 🙏🏻
Ligerba Dilarailhan ben genel anestezi olmuştum güvenenedim epidurale falan bel ağrısı çok oluyor sonrasında diyorlar doğrumu
Bicanbehiye Lara44 benim acı eşiğim hiç yok bence çünkü benimle beraber sezaryan olan kadın dimdik yürüyordu ben rükuya ermiş gibiydim.tabi yürüdükçe insan açılıyor. insandan insana değişiyor yani yaşamadan bilemezsin nasıl olacağını
Rmysa23 Lara44 belli bir kullanım süresi var mı tatlım peki ?.. yani günde 1-2 saat olcak şekilde mi, yoksa her gün 40 ımız çıkana kadar devamlı mı kullanmak gerekiyor ?
Lara44 Rmysa23 canım ben dışarıya çıkarken takıyordum evde de arada takıyordum aklıma geldikçe, ama faydasını gördüm kuzum kendini zorlama ben sağlıklcıyım güven ve herkesi dinleme acın oldu mu çıkar kendini iyi hissettiğin sürece tak 😘
Lara44 Essma ilk bebeğim erkek. Rahmetli oldu meleğim.. şimdi de erkek teyzesi 👼🏻 Sizinki ne kaç haftalıksınız
Lara44 Dilarailhan kuzum kaç haftan var ? senin kadar heyecan yaptım bende İnan 🙈 kıız bacım süslen de gir ha saçlarını yaptır moralin yüksek olsun😅
Damlapilatin Lara44 canım ben yamuna korse ve Termal Tayt aldım. Şuan 35 haftalik hamileyim. M beden korse aldım gözüme küçük geldi bu. Çelik balenli korse biraz kararsin da kaldım sezeryan olcam doğumdan sonra iner mi Karnım yoksa takamicam ne yapcagimi şaşırdım
Essma Lara44 benim iki kızım var oğlumun 17. Haftama girerken kalbinin durduğunu öğrendim. Eşim bu uygulamayı silmişti üzülmeyeyim diye ama tekrar yükledim 😔
Dilarailhan Lara44 bebişim 40. Haftamdayim ben bu haftaya kadar bekledik belki kanala girer bebiş diye de yok anam girmiyor. Ne inatçı ne huysuz çıktı , artık doktor da baktı olacak gibi değil sezeryanla alalım dedi 🤦🏻♀️
Dilarailhan Lara44 kaç günde düzeldin peki , yani iyileşme süreci olarak acim hafifledi dediğin zaman ne zaman oldu
Zlhb Dilarailhan doktorun pratikliğine bağlı benimki 7 dk dedi ama bebek çıkması 7 dk diye düşünüyorum yoksa jet doğum olur😂