akenginesmanur Mehlikaninannesi Kesinlikle burcu aydın boyama. Biraz yoğun bir dr ama her türlü ilgileniyor. Asistanıda çok iyidir 🙂muayene ücreti 200
44gy44 Hatice1834 bide oraya giden cok akrabam ve arkadasım var diger dogum ları dada tercih ediorlar
44gy44 Hatice1834. Temiz görünüyor canım temiz bence ama yatıs yapınca ancak anlarız temizmi bilemedim dısarı dan temiz görünüyor bence
Ayisigi Bends emine Zeynep hanim gidyorum tatli biri ama girmemle cikmam bir oluyor ne tartiyor kilo takibimi yapyor ne boyunu soylyor ne dogum zamnni 150lira muayne ucreti var oyuzden bende doktor araysndym 35+4 oldum hla icime sinen bir doktor bulamdm😑
Beyza69 Ayisigi bende ona gidiyorum aynı şekilde ne tartıyor ne tansiyona bakıyor 5 dk bile sürmüyor ne yapacagımı şaşırdım bende dogum fiyatları hakkında bilginiz var mı acabA
cnnkmrc Ayisigi Evet normal dogum yanlisi biri konustugum diger hastalarida ayni seyi soyluyor son dakikaya kadar terslik olmazsa sezeryan konusmuyormus
MutluAnnnecik Mehlikaninannesi doçent dr burcu aydın boyama ilk doğumum onda yaptım ikinciye de gidiyorum 3.ye de ona gidicem 😂😂 hastane çok temiz hemşireler cok ilgili bebek gibi baktılar bana sağolsunlar
MutluAnnnecik Mehlikaninannesi benim sezaryen olduğu için doktorum girdi ama normal doğuma da giriyorlar ebeler açıklığı vs kontrol ediyorlar önemli aşamaları dr lar yapıyor
Ayisigi Beyza69 aynen benimde oyle bide muaynesi ve dogum digerlerine gore pahali normal dogum 2000lira sezeryan bilmyrm 36hftadym uc hftadir ona gidiyorum ama hic memnun degilim royale hanima gitmyi dusunyrm