Esrakhraman Mehlikaninannesi elif başol a gidiyorum cok memnunum sanirim butun doktorlar Iyi o hastanede🧚♀️
cnnkmrc Kesosmom Guleryuzlu herseyi anlatan gosteren biri her seyi rahatlikla sorabiliyorsunuz ultrasyonda bebegi detayli gosteriyor hatta onunla konusuyor bile 😊 son ayimdayim ilk gunden beri kendisine gidiyorum cokkk memnunum
cnnkmrc Arapgelin Doktordan doktora degisiyormus Royale Hanimin normal dogum ucreti 1450 tl zorunlu sezeryan 2250 bunlar 1 gece yatis icin gecerliymis
cnnkmrc Mehlikaninannesi Muayene ucreti 90 tl pandemi olup olmadigini bilmiyorum ben ama dikkat ediliyor gecen hafta nst icin gittim dezenfekte edildigi icin odalar biraz beklemistik
mehefey Mehlikaninannesi Medipol mega pandemi hastanesi ama esenler medipol pandemi değil içiniz rahat olsun☺️ Muayne 90 tl normal doktorlar ama doçent olursa 200 tl
mehefey cnnkmrc yaa bi de aynı gün oluyomuş😍 benim 2. Sezeryanım olucak nasipse o yüzden 38 de alıcak doktorum şuan 34 teyim temmuzun 17-20 arası olur büyük ihtimalle erken gelmezse🙈
mehefey cnnkmrc sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤗 bugün kontrolümüz vardı kesinleştirdik 20 temmuzu nasipse 🥰
cnnkmrc mehefey Hayirlisi olsun saglikla gelsin ins bizimde haftaya kontrolumuz bakalim ayni gune denk delicekmiyiz 😊