hunilimom Iloscemos 12 saat içinde doğum oldu ama benim suyunla beraber geldi ama bi kaç saat içinde de bi hafta da olur canım takip et kendini
Filizzz66 Benim 2 gün sonrasında olmuştu doğumum bazılarının Daha erken Yada geç oluyor kişiden kişiye değişiyor
halimefe2 Valla benim nişanım geldikten beş saat sonra geldi bebişim açılmanın hızına bağlı ben hastaneye gittigimde 6 cm acılmışım ağrısız sızısız
Iloscemos halimefe2 Masallah benim geleli iki gün oldu bekliyorum iki gün boyunca iki kere akıntı halinde geldi sizde nasıl oldu
Busu Iloscemos hayırlısyla sağlıkla alın kucagınza 🤲 kaç kere geliyor akıntı halinde bir de rengi aynı mı farklılık gösteriyor mu ? 🤦♀️ Kafamda çılgın sorular
halimefe2 Iloscemos saat 2 gibi bi kere geldi peçeteye kan sonra önemsemedim agrım yoktu ya uyuyım dedm içim rahat etmedi 3e dogru tekrar wc gittim baktım yine var sonra endişelendim kalktık hastaneye gittik öyle muayene etti baktı 6 cm evede yollamadı yatış verdi suyumu patlattılar bi saat sonra ondan bi saat sonra falanda dogdu kuzum suan 2.5 yaşına geldi ikinciyi bekliyorum :)
qamseee Oğlumda nisan geldikten 6 gun sonra, kizimda nisan geldikten 1 gun sonra dogum gerçekleşti. Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin🙏
duygu_ozgenc Iloscemos benimde geldi sümüksü yoğun sarımsı bişeydi afedersiniz ama balgam gibiydi herkeste farklı olabiliyormuş merak ediyorum bende acaba omuydu diye sonrasında da çok az bi kan geldi adet bitimindeki kan gibi