Kizimveoglumm Ipekokanliya 140 130 üzeri olan o civarda ki sayıda yükselip azalan bebeğin kalp atışı 10larda 20lerde başlayıp yükselen 70 80 e çıkan sayılarda sizin sancılarınız yinede bildiğim bu yanlış biliyorsam doğru bilen düzeltir yanlış bilgi vermek istemem 😍
Nazlibicicek Ipekokanliya Kizimveoglumm ben de öyle biliyorum. Kağıdın üstündeki bebek hareketleri altındaki sancınizi gösteriyor 😉
cansuece Ipekokanliya biri Bebek kalp atışları sonucu hareket ettiği zmaan olan değerler ,diğeri annede ki sancılar.ordaki sayıların Doğum için önemi YÖK önemli olan sancıların sıklık düzeyinin devamlı yani sürekli olması.bunuda ek olarak yazmak istedim 😊
Nazlibicicek Kizimveoglumm bnm 40 lardaydi salı günü 🙄 hiç hissetmiyorum da şiddetini merak ediyorum korkuyorum😣
Kizimveoglumm Nazlibicicek nstde sancım yok ama eve gelince sanki bıcaklıyorlar beni ya o derece sancı oluyor ve sanki bebeğin elleri ayakları vajina bölgemde hissediyorum sizdede oluyor mu 😄 ccok acayip bir his
Nazlibicicek Kizimveoglumm benimkinin eli zaten vajina bolgemdeydi yüzüne kapatmisti kimildadikca bıçak saplanıyor sankiii 😊
Pinaryyim Dün nts de agrım cıktı bn hissetmiyodum ama açılmam da yoktu yatış verildi serumla geçti agrılar cıktım gece.
Kizimveoglumm Nazlibicicek ay çok tuhaf ya insan bir garip oluyor kızım cıkıcaksan cık oynama diyorum 😄😄😄 Allah'ım ya gün içinde sıkıntıdan patlıyorum evde bende onla konuşup ilgileniyorum valla 😄😄
Deletedmom404 ozlemnehir ben devlette ilk 28 haftalıkken girmiştim canım Doğum sancısı olma ihtimaline karşı istemişti doktorum çok şükür normal Doğum sancısı değil demişti
Minnosunannesi ozlemnehir hastane ve doktora göre değişiyor. Ben 35teyim doktorum daha nst istemedi 37de lazım dedi
Deletedmom404 Kizimveoglumm nst amnion sıvısının ısısını yükseltiyo diyen oldu bana pek girme filan dendi siz duydunuz mu hiç böle bişeyi
Kizimveoglumm Deletedmom404 zararı olup olmadığını bilmem zararı olsa doktor her hafta nstye sokmaz diye düşünüyorum SerapUGR bende bağlandıgım zaman benimde haraket etmiyor sancıda yok hiç çıkmıyor 38+4 haftalıgım bende
SerapUGR Benim bebeğim normalde hareket ediyor ama şu nst ye ne zaman baglansam hareketsiz artık sinirim bozulmaya başladı 39+3 olduk sancıda yok