Sedaberk Ben 39+0 haftalık hamileyim dün doktor çatı Muayenesi yaptı leke gelebilir dedi ama benim normal kanamam oluyor riskli bi durum mu? Oğlumun hareketleri gayet iyi hatta fazla hareketli bu gün ne yapmalıyım bana fikir verirmisiniz?
nesibe16 Sedaberk kanama derken canım nişanın mı geldi agrı sızı yoksa küsmeden sonra genellikle gelıyor leke ama bence de sen numarası varsa ara sor her ihtimale karşı
Aysucaner Sedaberk Bana kanaman olursa direkt gel doğumun başlar dedi bende nişanım gelir diye bekliyorum bence bi acile gidin
Sedaberk Enguzelhediym aradım ama açan olmadı kanama olduktan hemen sonra Ağrı olur mu illa suyun mu gelmesi gerekiyor ?
Enguzelhediym Sedaberk hyr canım illa su gelmesi gerekmez. Ama büyük ihtimalle muayeneden dolayı olmuştur
Sedaberk musti28 ama neden Ağrım olmadı ben daha önce 35 haftalıkken nişanım geldi 1 gün hastane de yattık iğne ilaç geciktirdiler bebeğin ciğerleri gelişmemiş diye şimdi de böyle olunca kafam karıştı 🤷♀️
Clementine_ beni 36. Haftada muayene edecek bana erken gibi geldi siz kaçıncı haftada muayene oldunuz acaba gitmesem mi diye düşünüyorum 37-38 i mi beklesem bilemedim
Sedaberk Clementine_ her hastane de farklı oluyor kendinizi hiç kasmayın ben çok kastım ondan oldu sanırım
Sedaberk drn5410 36 erken diye biliyorum genelde 38 haftadan önce yapılmıyor erken doğumu tetikliyor ben 39 haftaya 1 gün kala yaptırdım şuan kanamam var ama Ağrım yok
drn5410 Sedaberk ya ama doktorun usulü böyle ise diyemem ki erken ben yaptırmıcam diye 😬 kanama muhtemelen normaldir ama nişan ise bilemicem
Sedaberk drn5410 Sonuçta normal Doğum yapabilirmisin diye çatı muayenesi yapıyolar doğuma yakın yapılması daha makul geliyor Allah korusun Doğumu tetiklese bebek erken doğacak burda çok kişiden doğumu tetiklediğini okudum 2-3 gün için de Doğum yapmış çoğu yine de bi konuş 2 hafta daha erteleyebilirsen ertele 😇
Sedaberk Aysucaner sancı Ağrı hiç bişey yok kanama var sadece. Gitsem sancısız Doğum yaptırmazlar demi
Dserin1 Sedaberk arkadaşım dün evde kanaması ve ağrısı olduğu için gitti doğuma aldılar.. çatı muayenesi de yapmış açılma varmış.. doğdu şimdi küvözde 36 haftalık.
Ebru_1994 Sedaberk devlet Hastanesi’ne git muayene ol ben İlhan Varank eğitim ve araştırma hastanesi ne gittim orda doğum yapıcam hem masrafsız olur 36-37 haftalık San randevusuz gidebilirsin gebe kontrol bölümüne
Sedaberk Ebru_1994 ben medilife Beylikdüzü hastanesine gidiyorum doktorum. Agrın olursa bide suyun gelirse gel dedi
Ebru_1994 Sedaberk normal doğum yapacskssn ssncın yoksa suni sancı verirler eğer sezaryense sancıya gerek yok direk ameliyat