Deletedmom337 canım bünye meselesi doğum sezaryende olsa bu böyle normal de olsa bu böyle doğumdan çıktıktan 4 saat sonra birşeyler yedirip ayağa kaldırıyorlar zaten yürümek zorundasın bir yürü zaten alışacaksın doğumun hangisi olursa olsun. Birde sezaryen ile doğum yapan bayanlar dikişlere birşey olacak diye hareket etmiyorlar sadece yatıyorlar bu çok yanlış ne kadar hareket edersen içindeki pis kan o kadar çabuk gidiyor ayrıca beni ameliyathaneden çıktıktan 4 saat sonra ayağa kaldırdılar bir daha oturmadım 2 gün hastanede kaldım eve geldim 2 gün sonra kızım sarılık oldu eşim çalıştığı İÇİN hastanede kendim dolaştım kayıt vs işlemleri için sen kendini hangisine hazır hissediyorsan onu yap canım kimseye bakma kendine bak. Genel anestezi ile sezaryen oldum ben mecburi sezaryendi ama genel anesteziyi ben istedim doğumhaneye girdiğimde titriyordum dr geldi genel mi olacak dedi evet dedim tamam iyi yapmışsın spinal vs yapamazdın sen bu titremeyle dedi bunun gibi kendini iyi tart öyle karar ver seni senden daha iyi kimse tanımaz bunu unutma…