kizlar nifty testi daha once yaptirdinizmi doktorlar ne sebepten istediler bide neye bakiyorlar

gizem3443 bende hafta başı yaptırıcam benim yüksek riske cok yakın cıktıgı ıcın doktorum önerdi 😞

Lovebaby32 kac haftalik hamilesin yasin kac benimde bebegin beyninde kist cikto ondan istedi Allah yardimcimiz.olsun

gizem3443 aminn 🙏🏻 Ben 32 yasındayım riskim 280/1 cıktı sınır 250 miş doktorda dna testi önerdi 14 haftalık hamileyim istediyse sizde yaptırın inş sonuclar temiz çıkar 🙏🏻🙏🏻

Lovebaby32 17 haftalik.hamileyim 2. normaldi dun.3 lu tarama yapildi.orda.cikti.kistler istersen yaptir dedi dun.kan.verdim 10.gune sonuclancak ama kalbim.agzimda dusunmekten burun.kemigi.ense.kalinli.olctulermi

gizem3443 benim 12+4 de yapıldı ölçümlerim nt2.40 crl 6.1 cm burnuda 2mm o haftaya göre bi sıkıntı olmadıgını sölemişti doktorum ensesi ile ilgili 3 den sonra riskli görüyoruz herşey normal demişti yaşım bide kanda hormon biraz fazla cıkınca hepsi risk oranımı yükseltmiş oldu dedi doktor sizin nasıl çıktı ölçümleriniz inş o kist de kaybolur sanırım coğu kısıde kaybolmuş öyle yazılarda okumustum bende tabi çok üzgünüm hergün her sn bu konuları düşünüyorum mom değerleride önemli tabii sınırları varmış hcgb mom 1.61 pappa mom da 1.21 gelmiş benim 🤔

Lovebaby32 insallah gecer keske 12 haftada fetal dna yapsaydim sonrasinda test sonucunu beklmek cok can sikici of

@Nilaydmr nilay hanim.sizin formlari okudum bi bakabilirmisiniz 17 haftalik hamileyim.bebegimin beyninde kistler gorundu dr zamanla gecer buyuk olasilik dedi ama icin rahat etmedi yurtdisina tahlili gonderdim.10gun snra cikcak icim icimi yiyor sizin surec nasildi

gizem3443 merhAba Gizem hanım. Benim test sonucum gelene kadar beynindeki kist geçti ama genede içinizin rahat etmesi açısından durumunuz varsa bence yaptırabilirsiniz.