Aynurr16 Mineberna canım ben kola seven biriydim Bi ara canım çekti içiyim dedim sanki ömrüm boyunca çıkartamayacağım bir gazım oldu ağrı çektim sonra bıraktım içmeyi sende öyle olurmu bilmem içmek iyi değil ama nefsini körelt bir bardaktan bişey olmaz 😘🌸
Busesrmz Mineberna bence bu insana bağlı bişey ben hamileliğimin başından beri cips kola çekirdek fast food tükettim hep Allaha şükürler olsun oğlum çok sağlıklı suyum felan herşeyim çok iyiymiş sadcee biraz fazla kilo aldım 22 kilocuk aldım ama verilir kiloda önemli olan sağlık
Ebrdef Mineberna abartmamak kaydıyla içiyorum.. ilk hamileliğimde de içtim, bunda da içiyorum ama mesela çay bardağına dolduruyorum içeceğim zaman ☺️
yigitalpinannesi40 Efa34 Bu doktoru çok beğeniyorum herşeyi çok güzel tane tane açıklıyor birşeyi merak etsem hemen videolarına bakıyorum 😁
Mineberna Efa34 evet bunu bende izledim hatta rahatladım ama biliyorsunuz çevre faktörünü okadar olumsuz şeyler söyleniyor ki..
yigitalpinannesi40 Ben arada kaçamak yapıyorum böyle bazen iç yanması gibi birşey oluyor içince insan bir ferahlıyor tabi aşırıya kaçmadan 😊
58Vildan Canın istiyorsa 1-2 yudum al canım dogunca emzirdiğin sürece içemeyeceksin. Oglumda 1-2 kez yudum şeklinde içmiştim doğum yaptıgım da da canım istediği için 1 yudum içtim oglumun poposu yaradan kurtulmadı
beriufuk Busesrmz bende 22 kg aldm suana kadar bnmkıde hep meyveden cok abartarak yedım🙈 kacıncı haftanız
Efa34 Mineberna ya sonuçta her gün içmek normal bir insan için bile zararlı. Ama köfte yerken bir yudum almakta bence sakınca yok. Bir de bebek sonuçta kandan besleniyor. Yediklerimiz kaç aşamadan sonra ulaşıyor bebeğe.
Beyza26 Mineberna canın istediyse iç canım sürekli olmadığı sürece bir zararı yok ama mide ekşimem varsa çok daha kötü yapıyor 😊
DilanDag Mineberna ben valla normal yaşantimdaki gibi tüketiyorum haftada üç dört bardak içiyorumdur ama hiçbir sorunumuz yok Allah’a şükür kiloda almadım henüz hiç
gmzmg Mineberna abartmadan 3-4 haftada bir bir bardak içiyorum canım isteyince. Zaten içince o istek geçiyor :)