Misssimsek drn5410 valla bana kalsa bende yikayacakim yatağını falan reflu yataginin sünnetini falan. Ama annem artık isyan etti bu kadar da abartma diye. 🙈😂 sadece kiliflarini yikadik 😂
drn5410 Misssimsek ben yıkadım ya koca yatağı katladım 9 kg lık makineye sıkıştırdım 15 dklık programa attım en azından tozu kokusu kiri gitti 🤣
HafsaRumeysa Kadiss ben farmasiden aldim bebek deterjani ilk.yikamalari elimde yaptim hazir zaten hersey 😊
MinnakLiva Mthnry ikiside çok zararlı dalin zaten sağlıklı bir marka değil.. abcde bebek markası bile değil bebek kokusu var diye baby sticker yapıştırıp sürüyorlar piyasaya.. doğal içeriklileri kullanmak hem daha uygun, hemde bebeğin ciğerlerini doldurmaz 🤗💜
Mthnry MinnakLiva valla yıkadım utuledim hiç bir şeyde olmadı. Zaten bebeklere zararlı ürün olsaydı piyasada satılmazdı özellikle bebek mağazalarında. Ütü tüm mikrobu öldürür zaten
Yusufcuk6 Bende bebekler için özel deterjan aldım fakat kurudu kıyafetler iğrenç koktu sonrada dalın yumuşatıcı aldım mis gibi kokuyorlar yatağına kadar bende herşeyi yıkadım ve son 35 gün diyip kendimi molaya çektim çünkü herşey hazır ve nazır
Kubra_ksk Kadiss ben sadece sabunla yıkadım makinede çok güzel kokuyo yeni doğana yumuşatıcı kullanma derim alerji yapabilir