Mthnry Kadiss kullandım canım hicbirseyde olmuyor abc nin bebek yumuşatıcısı ve dalinin sıvı deterjanıni kullandım. Öyle çok abartanlar varki benim yengem tek tek hepsini sabunla yıkadı deterjan yumuşatıcı zararlı diye. Ben bugüne kadar yumuşatıcı dan zarar goren bebek görmedim. 4 tane yeğen büyüttük. Maşallah hiç bir zarar görmedik. Her denilene kulak asma sakınan göze çöp batar
MinnakLiva Mthnry ikiside çok zararlı dalin zaten sağlıklı bir marka değil.. abcde bebek markası bile değil bebek kokusu var diye baby sticker yapıştırıp sürüyorlar piyasaya.. doğal içeriklileri kullanmak hem daha uygun, hemde bebeğin ciğerlerini doldurmaz 🤗💜
Bskhm Kadiss ben kullanmadım ilk zamanlar bebekte sıkıntı yapabilir diye sadece sabun tozu var duru nün onunla yıkadım zaten gerek kalmadı yumusaticiya mis gibi koktu
Misssimsek drn5410 makinedede güzel yikadi ben bir kaç şeyi de elimde yikadim el dede güzel oldu kaygan gibi deterjan kalıntısı bırakmadı çabucak durulandi.
drn5410 Misssimsek bense makinede yıkadım her şeyi hatta yatağını bile makineye attım yıkadım içinde biraz tortu kalmış gibi gibi elimde durulattım çabucak arındı 😊
kucukoglum Ben bhem duru hem dalin granüllü sabunla yıkadım hiç sabum gibi kok uyor kokması için sadece sabun tozu mu almak gerekiyor
Misssimsek drn5410 valla bana kalsa bende yikayacakim yatağını falan reflu yataginin sünnetini falan. Ama annem artık isyan etti bu kadar da abartma diye. 🙈😂 sadece kiliflarini yikadik 😂
Mthnry Kadiss canım zaten yıkanıp tek tek ütüleniyor onda mikrop alerji kalması imkansız ben öyle yaptım Mis gibi oldulaar😍😍
Ozzzz Nnur1 sirke ekleyebilirsiniz biraz yumuşatıcı bölümüne, yumuşatıcı her yaş için zararlı maalesef.
dilaracalik29 Kadiss durunun granül sabununu aldım deterjan niyetine dalininde düş bahçesiydi sanırım yumuşatıcı da bunu aldım gayet iyiydi